Orası tamamen şans işi hocam. Ne olur bilinmez. Ben vizelerim olduğu için elimdekini birkaç gün daha kullanacağım. Daha sonra iadesinin onayını bekleyeceğim derken ister istemez 1 hafta daha vaktim var. Sıkıldım şu monitör işinden artık. Umarım işin sonunda sahip olduğumuz monitörden memnun oluruz hepimiz.
Monitör bugün geldi şu anda kullanıyorum biraz denedim. Ghosting nedir tam anlayamadım yalnız, görüntü gayet akıcı tabii düşük Hz monitörden geçişten sonra o ilk garip his var.
@SkyRose sRGB ayarı iyiymiş, ekran biraz fazla parladı ama beğendim.
Monitör bugün geldi şu anda kullanıyorum biraz denedim. Ghosting nedir tam anlayamadım yalnız, görüntü gayet akıcı tabii düşük Hz monitörden geçişten sonra o ilk garip his var.
@SkyRose sRGB ayarı iyiymiş, ekran biraz fazla parladı ama beğendim.
Sevindim hocam, güle güle kullanın. Ben 165Hz, GtG 0.5ms monitörden geçtim. Renk kalitesinin hala iyi olduğunu düşünmekle beraber ghosting çok gözümü yoruyor, alışamadım o monitörden sonra. Benim de birkaç güne belli olur durum.
Sevindim hocam, güle güle kullanın. Ben 165Hz, GtG 0.5ms monitörden geçtim. Renk kalitesinin hala iyi olduğunu düşünmekle beraber ghosting çok gözümü yoruyor, alışamadım o monitörden sonra. Benim de birkaç güne belli olur durum.
Ghosting ne olduğunu tam olarak anlasam (ghosting olmayan bir 144Hz deneyip kıyaslayarak belki) beni de yorardı ama sitelerde gezerken bile bir rahatsızlık hissetmedim henüz.
Renkler oldukça canlı bayağı sağlam bir görüntüsü var. Eski monitörüm 23.6 inçti bu 23.8'miş ama sanki daha büyükmüş gibi geldi gözüme ekran.
Yalnız şaka maka 60 FPS 144Hz ekranda 60Hz ve 75Hz'e oranla daha akıcı göründü.
Ghosting ne olduğunu tam olarak anlasam (ghosting olmayan bir 144Hz deneyip kıyaslayarak belki) beni de yorardı ama sitelerde gezerken bile bir rahatsızlık hissetmedim henüz.
Sen de. Monitörün ayakları, dış malzemesi bayağı sağlam ve güzelmiş. Şu anda tek dezavantaj monitörü ayaktan bağımsız olarak sağa sola çevirememek oldu. 1-2 gün daha kullanayım bakalım denenecek çok oyun var.