Philips 242E1GAJ'da ghosting var mı?

Engin.Erkurt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben konuda bahsettiğim monitörü almayı düşünüyorum. Fakat birçok kullanıcı ghosting sorunundan bahsetmiş.
MPRT ayarını arttırarak ve SmartResponse ayarını Fast veya Faster yaparak ghosting azaltılabilirmiş.
Bu ayarların rekabetçi oyunlara ne gibi bir etkisi olur acaba? Ayrıca MPRT açıkken "FreeSync" özelliğinden faydalanamıyormuşuz.
Online, rekabetçi oyunlarda MPRT'ı açıp hikaye oyunlarında ise kapatıp "FreeSync" özelliğinden faydalanmayı düşünüyorum. Bu durumların ghosting ve MS değerlerine nasıl bir etkisi olur? E-spor derecesinde oynamıyorum kendi çapımda eğlenmek, ara sıra rank kasmak için oynuyorum diyebilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu monitörü de düşündüm fakat genelde oyun oynuyorum. Film ve dizileri TV üzerinden izliyorum. Tasarım veya Photoshop ile pek ilgili olmadığım için IPS panel istemiyorum. VA panel oyun için IPS'den daha iyi bu fiyat aralığında.

Bu monitörü de düşündüm fakat genelde oyun oynuyorum. Film ve dizileri TV üzerinden izliyorum genelde. Tasarım veya Photoshop kullanmadığım için IPS panel istemiyorum. VA panel oyun için IPS'den daha iyi bu fiyat aralığında.
İkisini de kullanmış biri olarak IPS her türlü daha iyi diyorum. Ayrıca önerdiğim monitörü kullanıyorum ve ghosting sorunu yok buda oyunlarda daha iyi bir monitör demektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı