Çözüldü Philips 242V8A monitörün Windows 11 Driver'ı yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PHUBA

Hectopat
Merhaba. Monitörü aldığımdan beri Windows 10 kullanıyordum monitörün arkadaki ses çıkışlarını rahatlıkla kullanabiliyordum. Ancak Windows 11'e geçince aşağıdaki gibi monitörümün ses çıkışı gözükmüyor. Sitesinden driverlara baktığımda ise Windows 11 seçeneği yoktu. Bunun bir çözümü var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
HDMI'dan ses almak için ekran kartının sürücülerini kullanman gerekiyor monitörün değil.
Windows 10 sürücüsü de iş görmeli, deneyin isterseniz. Kurulum için de aşağıdaki rehberi kullanabilirsiniz. Sonucu belirtirseniz sevinirim, kolay gelsin.

Teşekkürler. Windows 10'u deneyecektim ancak dosyanın içinden setup.exe olmadığı için vazgeçmiştim. Sizin attığınız konudaki gibi yapıp güncelledim. Ancak hala monitörün ses çıkış aygıtı gözükmüyor.

HDMI ile mi bağlanıyorsunuz? Ayrıca sürücü kuruldu mu dediğim yöntemle?

HDMI'dan ses almak için ekran kartının sürücülerini kullanman gerekiyor monitörün değil.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…