Ne demek, rica ederim.
Onların da donanım kimliğini gönderirsen bakabilirim. Bir de laptopunun tam modelini belirtirsen iyi olur.
ASUS X555lj.
Ne demek, rica ederim.
Onların da donanım kimliğini gönderirsen bakabilirim. Bir de laptopunun tam modelini belirtirsen iyi olur.
Bu sürücüyü dene bakalım. Dosyaları bir klasöre çıkartıp setup.exe ile kurulum yap. Eğer olmazsa anlattığım aygıt yöneticisi yöntemiyle drivers\x64 klasörü içerisindeki esif_manager.inf ile kurulum yap.ASUS X555lj.Eki Görüntüle 1559296
Bu sürücüyü dene bakalım. Dosyaları bir klasöre çıkartıp setup.exe ile kurulum yap. Eğer olmazsa anlattığım Aygıt Yöneticisi yöntemiyle drivers\x64 klasörü içerisindeki esif_manager. İnf ile kurulum yap.
Bu sürücüyü dene bakalım. Dosyaları bir klasöre çıkartıp setup.exe ile kurulum yap. Eğer olmazsa anlattığım Aygıt Yöneticisi yöntemiyle drivers\x64 klasörü içerisindeki esif_manager. İnf ile kurulum yap.
Bunun için de aşağıdaki sürücüyü kur bakalım.2 aygıt gitti 1 tane kaldı onda da ünlem işareti var hocam.Eki Görüntüle 1559312
Bunun için de aşağıdaki sürücüyü kur bakalım.
Intel Collaborative Processor Performance Control (CPPC) Driver
ACPI\VEN_INT&DEV_340F ACPI\INT340F *INT340F İndirme linki (Birincil): ASUS Official İndirme linki (Alternatif): MediaFire Sürüm: 1.0.0.1018 Tarih: 04/09/2014 Kurulum adımları: 1- İndirdiğiniz ZIP dosyasının içerisindeki klasörü çıkartın. Direkt ZIP dosyasının üzerine sağ tıklayıp "Klasöre...www.technopat.net
Ne demek, helal olsun.Klasöre çıkartıp setup çalıştırdım kuruldu sürücü teşekkür ederim büyük dertten kurtuldum 3 gündür ugraştım hakkını helal et çok yardımcı oldun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.