Aygıt yöneticisine girip Wi-Fi aygıtının donanım kimliğini gönderirsen yardımcı olabiliriz. Hiç sürücüsü yoksa ünlemli bir şekilde "Ağ Denetleyicisi" ismiyle gözükecektir. Hangisi olduğundan emin değilsen "Ağ bağdaştırıcıları" ve "Diğer aygıtlar" sekmesindeki bütün aygıtların donanım kimliğini gönder.windows 8.1 wifi sürücüm yok yardımcı olabilcek arkadaş varmı
Aşağıdaki sürücüyü dene bakalım. Dosyayı kontrol ettim, uyumlu olması lazım. Kurulum için dosyaları bir klasöre çıkart ve klasördeki setup.bat dosyasını yönetici olarak çalıştır.PCI\VEN_168C&DEV_0036&SUBSYS_213A1A3B&REV_01
PCI\VEN_168C&DEV_0036&SUBSYS_213A1A3B
PCI\VEN_168C&DEV_0036&CC_028000
PCI\VEN_168C&DEV_0036&CC_028
Wi-Fi sürücü yok ağ denetleyicisi donanım kimlikleri bunlar. Laptop kaplolu internete bağlı şu an.
Bir de aygıt yöneticisinden kurmayı dene bakalım.Böyle bir yazı çıkıyor hocam.
Bir de Aygıt Yöneticisi'nden kurmayı dene bakalım.
1- aygıt yöneticisine gir.
2- kimliğini gönderdiğin aygıta sağ tıklayıp aşağıdaki yolu izle.
"Sürücüyü güncelleştir > bilgisayarımdaki sürücülere göz at > bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver > disketi var... > göz at..."
3- açılan dosya seçme ekranından o klasördeki athw10X. İnf dosyasını seçip "aç > tamam > sonraki" de.
4- kurulum başlayacaktır. Kurulum bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlat.
Eğer bu şekilde de kurulum olmazsa belirt, farklı bir sürücü atayım.
Bu arada işletim sistemin 64-bit, değil miişletim 64-bit evet böyle diyor
Bunu dene bakalım. Dosyaları bir klasöre çıkart ve setup.exe ile kurulum yapmayı dene. Eğer olmazsa setup.cmd'yi yönetici olarak çalıştırmayı dene.
Bunu dene bakalım. Dosyaları bir klasöre çıkart ve setup.exe ile kurulum yapmayı dene. Eğer olmazsa setup. CMD'yi yönetici olarak çalıştırmayı dene.
Ne demek, rica ederim.Sürücüyü kurdu Wi-Fi geldi bu gönderdigin driveri indirip klasöre çıkartıp setup ile açtım kuruldu bilgisayarı yeniden başlattım Wi-Fi geldi bağlandım yardımların için çok teşekkür ederim çok sağ ol hakkını helal et.
Onların da donanım kimliğini gönderirsen bakabilirim. Bir de laptopunun tam modelini belirtirsen iyi olur.Bir de bu diger aygıtlarda Intel r yazıyor bu nedir ünlem işareti var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.