Philips 272V8A - 242V8A ile G-SYNC Açılır mı?

mertcanmerkit

Hectopat
Merhaba uzun bir araştırma sonrası bu monitörü almaya karar verdim. Oyun ve tasarım işleri için kullanacağım. Oyun tarafında NVIDIA RTX 2060 ekran kartına sahibim. Bu monitörde Display Port ve FreeSync özelliği var. Ekran kartımda RTX2000 serisi ve Driver'ım en güncel sürüm. Fakat yine de emin olamadım G-SYNC açabilirim miyim düzgün çalışır mı diye. 24 Inc veya 27 Inc versiyonunda deneyen arkadaşlar varsa beni aydınlatabilir mi? Şimdiden çok teşekkürler.

Ürün linki: Satın al: Philips LCD monitör 272V8A/01 LCD monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu video sana yardımcı olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video sana yardımcı olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır olmuyor. Bu videoda %100 her monitörde açılır gibi bir ifade yok öyle değil mi?
Philips 272V8A monitör ile G-SYNC açmış bulunmaktayım. Ayrıca 1920 x 1080 de ve 1024x768 de 79 hz ye overclocklanabiliyor. Vga kablo ile 75 hz 1920 çalışmıyor. Display kullanmanız gerekiyor 1920x1080 ve G-SYNC için.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı