Philips 43PUS6262/12 incelemesi

Hocam bu da diğer Philips
Bu TV mi Grundig TV mi son kez buna da bakar mısınız?

Bu Philips televizyon daha iyi hocam. Ekran boyutunun da çok da büyük bir fark olacağını da sanmıyorum. 4 Adet HDMI 2.0 girişi olması, 2022 yılında çıkmış bir televizyon olması, Android TV Olması, Ambilight olmasını da hesaba eklersek Philips TV Almanız daha mantıklı olacaktır hocam.

Hocam bu TV'nin görüntüsü daha iyi değil mi? Bir de bu TV de veya Grundig de 16 GB hafıza var diyelim 16 GB doldu bu hafızayı nasıl arttırabilirim?

Hocam bu TV'nin görüntüsü daha iyi değil mi? Bir de bu TV de veya Grundig de 16 GB hafıza var diyelim 16 GB doldu bu hafızayı nasıl arttırabilirim?

1. İkisi de 4K hocam. Grundig TV Kullanmadım ama Philips TV'lerin görüntü ve ses kalitesi çok hoşuma gidiyor.

2. Dahili hafıza dolduğunda USB Bellek ile depolamayı arttırabilirsiniz hocam.

1. ikisi de 4K hocam. Grundig TV kullanmadım ama Philips TV'lerin görüntü ve ses kalitesi çok hoşuma gidiyor.

2. dahili hafıza dolduğunda USB bellek ile depolamayı arttırabilirsiniz hocam.

Teşekkürler hocam her şey için. Bu iki TV de hemen hemen aynı USB girişi ve ambilight hariç sanırım depolama Grundig de arttırılamıyor 3.0 olmadığı için bende arttırılması lazım, artırılıyor mu yoksa yanlış mı anlamışım hocam.

Rica ederim hocam, ne demek. İnanın ki hocam sadece USB 3.0'larda mı depolama arttırılabiliyor onu hatırlayamadım maalesef. Kusura bakmayınız. Philips TV'de USB 3.0 olması ve 4 Adet HDMI 2.0 olması çok iyi gerçekten.

Her şey için teşekkür ediyorum hocam bu 2 TV arasında kalmıştım sayende öğrendim bütçem yeterse Philips alacağım o Grundig'den 2 k fiyat daha fazla geçen ay 12.500 tlydi geçen hafta 14.500 TL olmuş gerçekten keşke 1 ay önce alsaydım şu an Grundig 12.500 TL.

Rica ederim hocam, her zaman. Eğer başka sorularınız olursa da beni etiketleyebilirsiniz. Gerçekten artık televizyonlar çok pahalı. Bazen indirim falan yapıyorlar. Onu bekleyebilirsiniz isterseniz. Ama çok beklemeyin ki daha da fazla fiyatı artabilir o ürünün.

Etiketlerim hocam teşekkürler. Gerçekten her geçen gün artıyor piyasa çok dengesiz.

@OnePC hocam merhaba, kutusu açılmamış teşhir ürün alınır mı? Hiç kullanılmamış yani. Bir de bu teşhir ürünlerin kalitesi nasıl orijinaliyle aynı mı yoksa daha kötü mü?

Son düzenleme:
@OnePC hocam merhaba, kutusu açılmamış teşhir ürün alınır mı? Hiç kullanılmamış yani. Bir de bu teşhir ürünlerin kalitesi nasıl orijinaliyle aynı mı yoksa daha kötü mü?
Merhabalar hocam. Bazı teşhir ürünler de tamir görme, çizik vs. olabiliyor. Donanım Arşivi kanalında da birisi Philips televizyon almıştı. Pişman olmuştu aldığına. Alacaksanız güvenilir bir yerden almanızı öneririm televizyonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…