Philips 55PML9507 TV kasıyor

İnternetten alakalı olsa normal uydudada yapar mı ki hocam sorun.

Download: 64.8
Upload: 14.20
Normal uydudan yapmamalı evet.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Normal uydudan yapmamalı evet.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hpcam tam donma denemez. Biraz daha dikkatli izledim ve ghosting olduğu kararına vardım. Eller kollar birbirine giriyor ani hareketlerde.

Bir de ghosting var ise eğer panel değişimimi oluyor?

Hpcam tam donma denemez. Biraz daha dikkatli izledim ve ghosting olduğu kararına vardım. Eller kollar birbirine giriyor ani hareketlerde.

Bir de ghosting var ise eğer panel değişimimi oluyor?
Onu bilemeyeceğim. HDR + desteği var senin TVde. Onu ayarlardan kapatmayı denermisin eğer açık ise?

1683218346041.png

Soms helpt een simpele soft reset al met het verwijderen van beeldfouten. Zet de televisie eerst uit met de afstandsbediening. Haal daarna de stekker van de tv uit het stopcontact. Wacht 2 minuten en steek daarna de stekker weer in het contact.

Yabancı bir siteden alıntı. TV kurulumdan beri hep açık mı? Önce TVyi kumanda ile kapat. Sonra fişini çek 2 dakika bekle ve tekrar fişini tak. Hiç belli olmaz!

Birde kabloları tekrar kontrol et çıkartıp tekrar tak TV kapalı iken.

Son düzenleme:
Onu bilemeyeceğim. HDR + desteği var senin TV'de. Onu ayarlardan kapatmayı dener misin eğer açık ise?

HDR otomatik açılıyor galiba, onu değiştiremiyorum ayarlardan kısıtlama var galiba.

Eki Görüntüle 1766305

Soms helpt een simpele soft reset al met het verwijderen van beeldfouten. zet de televisie eerst uit met de afstandsbediening. haal daarna de stekker van de TV uit het stopcontact. wacht 2 minuten en steek daarna de stekker weer in het contact.

Yabancı bir siteden alıntı. TV kurulumdan beri hep açık mı? Önce TV'yi kumanda ile kapat. Sonra fişini çek 2 dakika bekle ve tekrar fişini tak. Hiç belli olmaz!

Bir de kabloları tekrar kontrol et çıkartıp tekrar tak TV kapalı iken.

Eve döndüğümde deneyeceğim.

Biraz araştırdım, miniled panellerde ghostlanma neredeyse sıfırmış bende antenden falan şüphelendim ve YouTube'dan birkaç video izledim 4K 120FPS olarak ve bir sorun göremedim. Ardından Netflix hesabımı 4K HDR+ olarak yükselttim ve bir iki dizide test ettim ve sorun olmadığını fark ettim. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Şu anda TV kendiliğinden uydulu bir de anten kablosu takılı galiba antenim desteklemediği için normal uydu kanallarının bazılarında görüntü resmen 1080 gibi duruyor ve ufak takılmalar oluyor ani hareketlerde. O sorunuda yakında antenimi değiştirerek çözmeyi planlıyorum.

Son düzenleme:
HDR otomatik açılıyor galiba, onu değiştiremiyorum ayarlardan kısıtlama var galiba.

Eve döndüğümde deneyeceğim.

Biraz araştırdım, miniled panellerde ghostlanma neredeyse sıfırmış bende antenden falan şüphelendim ve YouTube'dan birkaç video izledim 4K 120FPS olarak ve bir sorun göremedim. Ardından Netflix hesabımı 4K HDR+ olarak yükselttim ve bir iki dizide test ettim ve sorun olmadığını fark ettim. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Şu anda TV kendiliğinden uydulu bir de anten kablosu takılı galiba antenim desteklemediği için normal uydu kanallarının bazılarında görüntü resmen 1080 gibi duruyor ve ufak takılmalar oluyor ani hareketlerde. O sorunuda yakında antenimi değiştirerek çözmeyi planlıyorum.
Öyle bir televizyonu güzel kaliteli bir android box ile kullan derim birde iptv yüklersin tadından yenmez. Uydu ile çanak ile işin olmaz bütün kanalları boxtan izlersin. Yağmurmuş karmış yayının bozulmaz sonuçta internet üzerinden. Kampanya olarak 1 sene iptv boxun içinde. Güle güle kullan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı