Philips 58PUS8506 alınır mı?

ArdaStrix

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bu cihaz hakkında açılmış konular gördüm ama hiçbirinde düzgün bir yanıt yoktu. RTX 4080/RX 7900 XTX sisteme bağlamak ve Netflix'ten 4K film izlemek için kullanacağım. Donanım Arşivi'nin inceleme videosunu izledim, ona kusurlu ürün göndermişler gibi geldi. 58 inç versiyonunu almayı düşünüyorum. Normalde OLED alırdım ama ekran boyutu çok küçük oluyor öyle. Bütçeme uygun OLED yok.
Satış sonrası hizmetlerinin kötü olduğunu iade vb. durumlarda çok uğraştırdıklarına dair yazılar okudum. Kutuyu açarken, montajı yaparken ve piksel vb. testlerini yaparken videoya alsam yani elimde kanıt olsa yine uğraşır mıyım?
Bu ürünü istememdeki en büyük sebep yazılımı. (Android arayüzünün olması)

Bütçe buna çıkmazsa alınır.

Kullanacağım ekran kartı 100 FPS'ye yakın ya da geçkin değerler verebilir. Ekranının 60Hz olması çok dezavantaj sağlar mı?

Attığım televizyon 120Hz. Evet 60 Hz olması sorun yaratmaz ama 120Hz çok daha iyi görünür.

Onun 120Hz olduğunu biliyorum hocam Philips için demiştim. 😀
Sizin dediğinizi alacağım bütçem çıkarsa. Hem Samsung güvencesi hem de ekranın 120Hz olması bayağı hoşuma gitti.

Onun 120Hz olduğunu biliyorum hocam Philips için demiştim. 😀
Sizin dediğinizi alacağım bütçem çıkarsa. Hem Samsung güvencesi hem de ekranın 120Hz olması bayağı hoşuma gitti.

Televizyonun 65 inç versiyonunu ben kullanıyorum sorunuz varsa alabilirim.

Televizyonun 65 inç versiyonunu ben kullanıyorum sorunuz varsa alabilirim.
Digitürk ya da D-Smart gibi uydu alıcılarım yok. Ürünü direkt fişe takıp kullanabilir miyim? (Netflix için)
4K'da Netflix'i deneyimlediyseniz nasıl görüntüsü?
Ben 4080/7900XTX ekran kartımı bağlayıp 4K'da oyun oynamak istiyorum. Tv'lerde genelde DP girişi olmuyor bu sebeple tam performans alamıyoruz. Hangi HDMİ kabloyu almam lazım?
Bu kadar, teşekkür ederim. 😀😅

Digitürk'ya da D-Smart gibi uydu alıcılarım yok. Ürünü direkt fişe takıp kullanabilir miyim? (Netflix için)
4K'da Netflix'i deneyimlediyseniz nasıl görüntüsü?
Ben 4080/7900XTX ekran kartımı bağlayıp 4K'da oyun oynamak istiyorum. TV'lerde genelde DP girişi olmuyor bu sebeple tam performans alamıyoruz. Hangi HDMI kabloyu almam lazım?
Bu kadar, teşekkür ederim. 😀😅

Evet uydu alıcısı dahili. Uyduyu bağlayıp fişe takmanız yeterli olur(canlı TV için kullanmayacaksanız direk prize takıp kullanabilirsiniz.) 4K 120 Hz için HDMI 2.1 kablosu lazım.

Evet uydu alıcısı dahili. Uyduyu bağlayıp fişe takmanız yeterli olur(canlı TV için kullanmayacaksanız direk prize takıp kullanabilirsiniz.) 4K 120 Hz için HDMI 2.1 kablosu lazım.
Evet hocam canlı TV için kullanmayacağım. Anladığım kadarıyla direkt fişe takıp Netflix'te kullanabiliyorum. Kendi odama alacağım için canlı TV'ye ihtiyacım yok.
Ürünü kendim mi kurmalıyım yoksa servis mi gelip kuruyor?

Evet hocam canlı TV için kullanmayacağım. Anladığım kadarıyla direkt fişe takıp Netflix'te kullanabiliyorum. Kendi odama alacağım için canlı TV'ye ihtiyacım yok.
Ürünü kendim mi kurmalıyım yoksa servis mi gelip kuruyor?

Şehirden şehre değişir mi bilmiyorum ama ben AVM'den 2 gibi sipariş verdiğimde yoğunluk olmadığından 6 da gelip kurmuşlardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı