MarvinTheAndroid
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, uzun zamandır bir televizyon arayışındaydım ve 120 Hz olması, ambilight olması, 4 GB RAM olması ve de 65” olması gibi gibi sebeplerle bu televizyonu düşünmekteyim. Benzer fiyatlardaki Samsung, LG ve TCL modelleriyle karşılaştırdığımda da sırf ambilight ve biraz da diğer özellikleri sebebiyle yine Philips öne çıktı gözümde. Ama internette kimilerine göre Philips garanti süreçleri, yedek parça temini gibi konularda çok da iyi değilmiş. Bu ürün sizce fiyatını hak ediyor mu ne diyorsunuz?
Not: Kullanım amacım Netflix, Disney ve Amazon gibi platformlarda delicesine dizi ve film izlemek. Bu sebeple 65” olmasını istedim, alabilsem daha bile büyüğünü isterdim
bir de bu kullanım amacına göre 120 Hz olması çok önemli mi çünkü aynısının 50-60 Hz olan modeli yaklaşık 5K daha uygun. (Ki bilgisayarımı bağlayıp oyun da oynamak isterim ama 5K farka değer mi)
Not: Kullanım amacım Netflix, Disney ve Amazon gibi platformlarda delicesine dizi ve film izlemek. Bu sebeple 65” olmasını istedim, alabilsem daha bile büyüğünü isterdim
Son düzenleyen: Moderatör: