Philips Evnia 24m2N3200s monitör alınır mı?

• Konuyu başlatan WxArTT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 65
  • Görüntüleme 6.200
Ölü piksel vb. testleri yapmayı unutmayın, hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın. Ben de siparişi verdim dün birkaç güne gelir.

Eyvallah sagol seninde insallah kirilmadan bisey olmadan gelir.Olu piksel yaptim beyazda 1 tane var diger renklerde bisey yoktu

Ben de aldım gayet güzel ghosting ve ölü piksel yok, sadece masam biraz sallandığından mönitör de sallanıyor. Hoparlörler de gayet güzel ben sevdim açıkçası.

Burdan da aras kargoya çok teşekkürler kutuyu yırtık getirdikleri için (!) :)

Ben de aldım gayet güzel ghosting ve ölü piksel yok, sadece masam biraz sallandığından mönitör de sallanıyor. Hoparlörler de gayet güzel ben sevdim açıkçası.

Burdan da aras kargoya çok teşekkürler kutuyu yırtık getirdikleri için (!) :)
Hayirlisi olsun kardesim gule gule kullan

Teşekkürler siz de iyi günlerde kullanın hayırlı olsun.

Hayirlisi olsun kardesim gule gule kullan

Kardeşim konu kapandı ama tekrar rahatsız ediyorum kusura bakma, kafama bişey takıldı da.
Ben klavyede yazarken mouse hareket ettirdiğim de bile monitör sallanıyor. Acaba masamdan mı yoksa sende de aynı sorun var mı?

Son düzenleme:
Teşekkürler siz de iyi günlerde kullanın hayırlı olsun.

Kardeşim konu kapandı ama tekrar rahatsız ediyorum kusura bakma, kafama bişey takıldı da.
Ben klavyede yazarken mouse hareket ettirdiğim de bile monitör sallanıyor. Acaba masamdan mı yoksa sende de aynı sorun var mı?
Reis buyuk ihtimal masayla alakali olmasi lazim yada arka tarafinda monte ettigin yere bi foto atabilirsen bakayim sabit durmasi icin taktigin yer varya

Masam sallanıyor zaten onun farkındayım ama yere koyup mönitörün üstünden biraz ittiğimde de baya uzun süre sallanıyor gibi geldi bana bilemiyorum şuana kadar laptop kullandım o yüzden emin değilim ona göre iadeye gideceğim
Videonun linki:
VID_20250109_205349.mp4

Reis buyuk ihtimal masayla alakali olmasi lazim yada arka tarafinda monte ettigin yere bi foto atabilirsen bakayim sabit durmasi icin taktigin yer varya
Masaya en ufak temas etsem bile beşik gibi sallanmaya başlıyor monitör

Bu kadar sallanması monitörlerde genellikle olan bişey mi yoksa bu modelde mi böyle yada bana gelende mi böylr anlayamadım ve benim için çok rahatsız edici derecede :(

Masam sallanıyor zaten onun farkındayım ama yere koyup mönitörün üstünden biraz ittiğimde de baya uzun süre sallanıyor gibi geldi bana bilemiyorum şuana kadar laptop kullandım o yüzden emin değilim ona göre iadeye gideceğim
Videonun linki:
VID_20250109_205349.mp4

Bu kadar sallanması monitörlerde genellikle olan bişey mi yoksa bu modelde mi böyle yada bana gelende mi böylr anlayamadım ve benim için çok rahatsız edici derece
Baskan bendede dokunca sallanma oluyo ama masa sabit oldugu icin bi sallanma olmuyo bende

Videonun linki:
VID_20250109_205349.mp4

Bu kadar sallanması monitörlerde genellikle olan bişey mi yoksa bu modelde mi böyle yada bana gelende mi böylr anlayamadım ve benim için çok rahatsız edici derecede :(
Bi arka tarafini cekermisin foto

Videonun linki:
VID_20250109_205349.mp4

Bi arka tarafini cekermisin foto belki arka taraf tam saglam oturtmadigin icinde olabilir

VID_20250109_223254.mp4
2. Video
Linkteki videoda arka tarafıda çektim bu sefer.
Yani aslında anlamak istediğim şu ben ilk defa monitör aldım hakim değilim konuya. Siz daha önce başka monitörler aldıysanız hani masa sallanıosa monitörün de sallanma durumu olan bişey mi yoksa benimki mi fazla sallanıyor? Eğer normali buysa kafama takmayabilirim.

Baskan bendede dokunca sallanma oluyo ama masa sabit oldugu icin bi sallanma olmuyo bende
Arka tarafı falan tam oturttum bu arada,
Merak ettiğim şu eğer sizde elinizle monitörü tutup ileri geri veya yukarı aşağı yağtığınızda sallanıyor benimki kadar ama masa sallanmadığı için bilgisayarı kullanıyorlarken sallanmıyorsa masadan dolayıdır masayı değiştiririm sonra. Bir de tüm monitörler de mi böyle yoksa bu fazla mı sallanıyor?

Son düzenleme:
VID_20250109_223254.mp4
2. Video
Yani aslında anlamak istediğim şu ben ilk defa monitör aldım hakim değilim konuya. Siz daha önce başka monitörler aldıysanız hani masa sallanıosa monitörün de sallanma durumu olan bişey mi yoksa benimki mi fazla sallanıyor? Eğer normali buysa kafama takmayabilirim.

Merak ettiğim şu eğer sizde elinizle monitörü tutup ileri geri veya yukarı aşağı yağtığınızda sallanıyor benimki kadar ama masa sallanmadığı için bilgisayarı kullanıyorlarken sallanmıyorsa masadan dolayıdır masayı değiştiririm sonra. Bir de tüm monitörler de mi böyle yoksa bu fazla mı sallanıyor?
Reis bende leptop var o bile masayi sallarken sallaniyo cok normal bi monitorun masa sallanirken oda sallanmasi ben kucuklugumden beri bilgisayarlarin icimdeyim anormal bisey yok yani butun monitorler sallanir masayi hareket ettirdiginizde veya dokundugunuzda tabi digerleri minimum derece sallanabilir orasini belmem ama sallanmayan monitor yok

VID_20250109_223254.mp4
2. Video

Sunu diyim bendede sallanma var ama ben fazla hareket etmedigim icin salanmiyor masayla alakali oldugunu dusunmuyorum siz masaya vuruyorsaniz veya surekli masaya temas edip oynuyorsaniz normal sallanmasi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı