Birkaç aydır kullanmaktayım, görüntü kalitesi olarak gerçekten tatmin edici ve başarılı olduğunu söyleyebilirim, özellikle renk doğruluğu açısından gayet güzel bir ürün. Tek eksi olarak şunu söyleyebilirim, bendekinde 3 adet ölü piksel var, başta canımı sıkmıştı ama sürekli aşırı siyah ekran gerektiren durumlar olmayacaksa gerçekten fark etmiyorsun kullanırken (ki fark etmen olanaksız zaten). Bunun dışında IPS bir panel olduğu için, her IPS panelde olduğu gibi bir miktar IPS glow dediğimiz kronik var (bunun da olacağını tahmin etmişsindir belki) lakin anormal bir glow sorunu veya ışık sızması söz konusu değil, belli bir seviyenin üstünde değilse IPS panel için kabul edilebilir diyebiliriz. Günün sonunda ben bu monitörden gerçekten memnunum, özellikle bu fiyat skalasında 10-bit renk sunabilen bir seçenek (FRC, doğal 10-bit değil muhabbeti boş bu arada), HDR performansı da beklenen seviyede iyi diyebilirim, HDR 400 bir panel için beklediğimden bile iyi diyebilirim hatta. Ben tavsiye ediyorum, alınır.