Philips Evnia 27M2N5500/00 alınır mı?

• Konuyu başlatan GFYT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 86
  • Görüntüleme 19.354
@yavuzcetinfanı HDR modunu sevmedim öncelikle SDR kullanyorum, mod ise ya SmartUniformity yada Standart kullanıyorum zaten yakın modlar, Renk sıcaklığınıda ya ön ayar yazanı seçiyorum yada 6500K onlarda yakın. sRGB'ye gelince bence kapatmak lazım onu muhtemelen renk doğrulunu arttırıyor ama renklerin canlılığını alıyor parlamasını alıyor.

@yavuzcetinfanı HDR modunu sevmedim öncelikle SDR kullanyorum, mod ise ya SmartUniformity yada Standart kullanıyorum zaten yakın modlar, Renk sıcaklığınıda ya ön ayar yazanı seçiyorum yada 6500K onlarda yakın. sRGB'ye gelince bence kapatmak lazım onu muhtemelen renk doğrulunu arttırıyor ama renklerin canlılığını alıyor parlamasını alıyor.
SDR ı nerden açıyoruz hocam?

Hocam bu konulardan hiç anlamayan biri olarak Play Station 5 Slim Modeline bir aydır monitör araştırıyorum. Her model için mutlaka eleştiri ve olumsuzluk var. Bir tek bu konuda çoğu kullanıcının iyi dediğini gördüm. Benim tek sorum, HDMI 2.1 desteklemiyor sanırım. PS5'E 2.0 vs çok fark eder mi? Dediğim gibi hiç anlamıyorum. Yardımcı olursanız direkt sipariş geçip, bu arayış işkencesine son vereceğim. @GFYT

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı