Philips Evnia 32M1C5200W/00 alınır mı?

Bütçe
6000 - 7850

YamataSandro

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Monitör
Philips Evnia 32M1C5200W/00 31,5″ 0,5ms 240Hz
Merhaba, monitörler üzerinde araştırmam sonucu hiç karşılaşmadığım bir monitöre rastladım ve açıkçası hoşuma gitti fakat inceleme videosu vs. hiç bulamadığım için size başvuruyorum. 200Hz üzeri ve 0.5ms olduğu için ve 31.5 inç olduğu için hoş buldum, kullanan arkadaşlarımız varsa memnun mu? Detaylarını yazabilir mi ya da alınır mı? Yardımcı olursanız sevinirim. 144Hz önerilerde bulunmayın, şu anda kullandığım 144Hz 2 monitör yapacağım. FPS oyuncusuyum. Teşekkür ederim yardımcı olan arkadaşlara.

AMD ekran kartı kullanıcısıyım RX 560.

Link: MONİTÖR LİNKİ

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, monitörler üzerinde araştırmam sonucu hiç karşılaşmadığım bir monitöre rastladım ve açıkçası hoşuma gitti fakat inceleme videosu vs. hiç bulamadığım için size başvuruyorum. 200Hz üzeri ve 0.5ms olduğu için ve 31.5 inç olduğu için hoş buldum, kullanan arkadaşlarımız varsa memnun mu? Detaylarını yazabilir mi ya da alınır mı? Yardımcı olursanız sevinirim. 144Hz önerilerde bulunmayın, şu anda kullandığım 144Hz 2 monitör yapacağım. FPS oyuncusuyum. Teşekkür ederim yardımcı olan arkadaşlara.

AMD ekran kartı kullanıcısıyım RX 560.

Link: MONİTÖR LİNKİ

VA panel. 240Hz olsa bile ghosting seni rahatsız edecektir.
RX560 ile 240Hz alabilir misin emin değilim ben GTX 1650 ve 10100F ile ortalama 200 alıyorum.

Sana önerim budur:

VA panel. 240Hz olsa bile ghosting seni rahatsız edecektir.
RX560 ile 240Hz alabilir misin emin değilim ben GTX 1650 ve 10100F ile ortalama 200 alıyorum.

Sana önerim budur:
curved varmı bunun peki?

31,5 inç 1080p çözünürlük için fazla büyük. 27 inçte bile görüntü bozulmaları göze batıyor. 1080p için ideal 24 inç.
31,5 Yerine yinede 27 alsam gözüm alışmaz mı sence

240Hz Curved ve IPS ekran yok bütçende.

240Hz için zaten 24 inç en idealidir ki 1080p 32 inç bir monitör çok uzaktan bakmıyorsan gözüne kötü gelir, uzaktan bakarsan da 240Hz in bir anlamı kalmaz.
Hem babam için hem benim oyunlarım için curved istiyordum işlemcim üstün 300 fps alıyorum çogunluk ile film, oyun vs. o yüzden inç yüksek istiyom fakat piksellik olur diyorsunuz biraz kafam karıştı alıp almama konusu arasında.

Hem babam için hem benim oyunlarım için Curved istiyordum işlemcim üstün 300 FPS alıyorum çogunluk ile film, oyun vs. o yüzden inç yüksek istiyorum fakat piksellik olur diyorsunuz biraz kafam karıştı alıp almama konusu arasında.

Size önerim 2K bir monitör almanız. Ancak ekran kartı, hikayeli oyunlar için biraz yetersiz kalacaktır ama sadece FPS oynuyorsan yeterli gelir.
Curved seçeneğini bence eleyin. Çünkü dediğim gibi oyun için VA alınmaz ve baban TV olarak kullanacaksa sağdan soldan izlemek ister. VA panellerde sağ soldan bakınca görüntüde bozulmalar olur.

240Hz Curved ve IPS ekran yok bütçende.

240Hz için zaten 24 inç en idealidir ki 1080p 32 inç bir monitör çok uzaktan bakmıyorsan gözüne kötü gelir, uzaktan bakarsan da 240Hz in bir anlamı kalmaz.
Hmm peki bana önerebileceğin bir monitör varmı 6500 - 7600 arası

Hmm peki bana önerebileceğin bir monitör varmı 6500 - 7600 arası
Qhd olarak bu var:
Bir seçenek daha var ama 24 inç.

Qhd olarak bu var:
Bir seçenek daha var ama 24 inç.
aoc'a gözüm ısınmıyor son kez sorayım seni rahatsız etmeyim bu nasıl sence IPS PANEL NETLİK konusunda iyi diye biliyom ama 27 inç 1080p iyi ise bunu not alayım

Dell 27" G2722HS IPS 165Hz 1Ms Full HD Adaptive Sync (DP+HDMI) Yükseklik Ayarlı Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı