Mediamarkt da ve Hepsiburada da indirim vardı. HD558 yada 559 da olabilir 500 550 civarına düşmüştü. Amazonu bilmiyorum belki daha güzel indirimler gelebilir.
Alide mikrofona bakarken neden fiyatlar farklı çıkıyor anlamadım? Aratırken ki çıkan seçeneklerde bu şekilde 6 küsür dolar gözükürken tıklayıp satış sayfasına girdiğimde 9 küsürlere çıkıyor.
Aynen öyle şeyler yapıyorlar ama fiyatın yanında düşük bir fiyat varsa ben anlıyorum biraz
Kulaklığın diğer renk seçeneği 50 dolarmış ama satışı bitmiş. Eskiden de bu kulaklığın 50 dolar civarında olduğunu duymuştum. Belki daha da ucuzdu sonradan artmış. Üretimi durdu ama aliexpresste satılıyor diyenleri de duydum ama Amazon sattığına göre demek ki üretimi var diyebiliriz herhalde.
Teşekkürler henüz tam karar veremedim. Onboard ses kartı ile tam anlamıyla hakkını vereceğini pek düşünemiyorum aslında.
Aliyi riskli buluyorum açıkçası. Amazonun garantisi çok başka bir boyut. Onun için biraz fazla vermeye bile değecek düzeyde. Hem daha hızlı ve sorunsuz bir kargoyla gelecektir hem takibi daha kolay olacaktır hem de yurtiçinde sorunsuz kapıya kadar gelecektir sonuç olarak.
Üründe bir sorun çıkarsa da aliyle uğraşmak çok büyük sıkıntı olabilir. Bu yüzden 50 100 arası fiyat farkını vermeye değer diye düşünüyorum.
Katılıyorum. Bir de open back kulaklıklar hakkında bilginiz var mı? Evde kendime ait odam var ama gece kullanırken dışarıya çok ses veriyorsa ailemle birlikte yaşadığım için bu sıkıntı yaratır. Kulaklığı ev dışında kullanmayı düşünmüyorum zaten buna uygun olmadığını biliyorum.
Sennheiser HD 559 Kulak Çevreleyen High End Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!