VolkanTürk
Hectopat
Aynı çelişkideyim şuan. Siz aldınız mı?Aldınız mı kulaklığı merak ile Türkce forumlarda araştırıyorum . Bende cloud alpha yada bunu almayı düşünüyorum çok fena kararsızım
Aynı çelişkideyim şuan. Siz aldınız mı?Aldınız mı kulaklığı merak ile Türkce forumlarda araştırıyorum . Bende cloud alpha yada bunu almayı düşünüyorum çok fena kararsızım
Aynı çelişkideyim şu an. Siz aldınız mı?
Katılıyorum. Bir de open back kulaklıklar hakkında bilginiz var mı? Evde kendime ait odam var ama gece kullanırken dışarıya çok ses veriyorsa ailemle birlikte yaşadığım için bu sıkıntı yaratır. Kulaklığı ev dışında kullanmayı düşünmüyorum zaten buna uygun olmadığını biliyorum.
Tekrar indirim gelmiş. Sennheiser HD559 559 TL olmuşAmazon'daki kargo vergi hariç fiyatından bile daha iyi. Model numarası ile aynı fiyat yapmışlar
.
Sennheiser HD 559 Kulak Çevreleyen High End Kulaklık Fiyatı
Sennheiser HD 559 Kulak Çevreleyen High End Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Aldınız mı kulaklığı merak ile Türkce forumlarda araştırıyorum . Bende cloud alpha yada bunu almayı düşünüyorum çok fena kararsızım
Konuyu bayağı bayağı hortlatmışsınız.
Linke tıkladığım zaman kasım 2019'da 559 TL olan kulaklığın 7 ay sonra şu anki fiyatının 1099 TL olması beni benden aldı ekonomimiz çok iyi diyen arkadaşlara gönderelim bu linki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.