Philips SHP9500 Amazon indirimde alınır mı?

O zaman güzel fiyatı var.
Sennheiser HD serisinde de indirim varsa onlara da bakabilirsin.

Mediamarkt da ve Hepsiburada da indirim vardı. HD558 yada 559 da olabilir 500 550 civarına düşmüştü. Amazonu bilmiyorum belki daha güzel indirimler gelebilir.
Kulaklığı Amazon, Mici Aliexprees uzeirnden almak daha mantıklı arkadaşa katılıyorum.
Sennheiser HD559 ve 569 fiyatlarına baktın mı?

İkisini de Aliden alsam daha uygun gibi ama yine de vergi konusunda emin değilim. Philips için HD5 serisinden daha iyi olduğu söyleniyor bilemiyorum :)

Amazon ile uğraşmazsın anlamında önermiştim.

Haklısınız o da mantıklı.

Alide mikrofona bakarken neden fiyatlar farklı çıkıyor anlamadım? Aratırken ki çıkan seçeneklerde bu şekilde 6 küsür dolar gözükürken tıklayıp satış sayfasına girdiğimde 9 küsürlere çıkıyor.

Screenshot_15.png

Screenshot_16.png

Onların reklamı genellikle öyle oluyor.
Mesela şeffaf kutu koyuyor 1 dolara asıl ürün 10 dolar oluyor :)

Aynen öyle şeyler yapıyorlar ama fiyatın yanında düşük bir fiyat varsa ben anlıyorum biraz :)

Kulaklığın diğer renk seçeneği 50 dolarmış ama satışı bitmiş. Eskiden de bu kulaklığın 50 dolar civarında olduğunu duymuştum. Belki daha da ucuzdu sonradan artmış. Üretimi durdu ama aliexpresste satılıyor diyenleri de duydum ama Amazon sattığına göre demek ki üretimi var diyebiliriz herhalde.

Bazı şeylerin değeri artıyor :) Bir ara Z5500 vardı.

Hayırlı olsun şimdiden.
O kulaklıkla çok güzel müzik dinlenir :)

Teşekkürler henüz tam karar veremedim. Onboard ses kartı ile tam anlamıyla hakkını vereceğini pek düşünemiyorum aslında.

Aliyi riskli buluyorum açıkçası. Amazonun garantisi çok başka bir boyut. Onun için biraz fazla vermeye bile değecek düzeyde. Hem daha hızlı ve sorunsuz bir kargoyla gelecektir hem takibi daha kolay olacaktır hem de yurtiçinde sorunsuz kapıya kadar gelecektir sonuç olarak.

Üründe bir sorun çıkarsa da aliyle uğraşmak çok büyük sıkıntı olabilir. Bu yüzden 50 100 arası fiyat farkını vermeye değer diye düşünüyorum.

Kulaklık Amazon, Mic Ali daha mantıklı.

Katılıyorum. Bir de open back kulaklıklar hakkında bilginiz var mı? Evde kendime ait odam var ama gece kullanırken dışarıya çok ses veriyorsa ailemle birlikte yaşadığım için bu sıkıntı yaratır. Kulaklığı ev dışında kullanmayı düşünmüyorum zaten buna uygun olmadığını biliyorum.
Kulaklığı Amazon, Mici Aliexprees uzeirnden almak daha mantıklı arkadaşa katılıyorum.
Sennheiser HD559 ve 569 fiyatlarına baktın mı?

Tekrar indirim gelmiş. Sennheiser HD559 559 TL olmuş :) Amazondaki kargo vergi hariç fiyatından bile daha iyi. Model numarası ile aynı fiyat yapmışlar :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı