Philips SPK8404 alınır mı?

Hayatındaki en güzel şeylerden birisini yapmış bulunmaktasın. Philips SPK8404 klavyem o kadar dandik ki Switch'leri vs 1 kere tamire gönderdik a tuşu basmıyor Switch'ler içine çöküyor.

Ben hala kullanıyorum. İlk aldığım sıralar tuşların birkaç tanesine kola döküldü yapış yapış olmuştu temizledim sorun olmadı. Tek sevmediğim konu ses biraz. Sesiz klavye seviyorum ben bir heves edip Blue Switch'li alacaktım iyi ki de almamışım diyorum. Kullandığım klavye Blue Switch'ye gibi sesli değil ama yine tık tık gibi sesi var ve bazen yay sesini duyuyorum. Klavyeden memnunum ama tamamen sessiz bir klavye bulursam numlocksuz onu almayı düşünüyorum. Hatta pcdeki kasa fanlarını bile sökmeyi düşünmüyorum.

Ben hala kullanıyorum. İlk aldığım sıralar tuşların birkaç tanesine kola döküldü yapış yapış olmuştu temizledim sorun olmadı. Tek sevmediğim konu ses biraz. Sesiz klavye seviyorum ben bir heves edip Blue Switch'li alacaktım iyi ki de almamışım diyorum. Kullandığım klavye Blue Switch'ye gibi sesli değil ama yine tık tık gibi sesi var ve bazen yay sesini duyuyorum. Klavyeden memnunum ama tamamen sessiz bir klavye bulursam numlocksuz onu almayı düşünüyorum. Hatta PC'deki kasa fanlarını bile sökmeyi düşünmüyorum.

Dostum bende Blue Switch vardı Switch'ler zamanla içine geçiyor yani nasıl söylesem Switch'ler böyel basınca diğer kullanılmamış tuşlardakiyle farklıydı ve zaman zaman tamire götürdüm sırf bu problem yüzünden + a tuşu basmıyor şu anda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı