Philips TAH4205 vs TAH5205

blackonder

Hectopat
Daha fazla  
Sizce hangisi iyi?

Bende TAH4205 var hocam 7 aydır kullanıyorum memnunum sadece biraz küçük gibi geliyor ilk başlarda. Diğerini kullanmadım bilmiyorum. Ayrıca attığınız linkteki pahalı biraz bu linkten daha ucuza alabilirsiniz aynı satıcıdan almıştım.

Bende TAH4205 var hocam 7 aydır kullanıyorum memnunum sadece biraz küçük gibi geliyor ilk başlarda. Diğerini kullanmadım bilmiyorum. Ayrıca attığınız linkteki pahalı biraz bu linkten daha ucuza alabilirsiniz aynı satıcıdan almıştım.

Hala kullanıyor musun dostum spor için almayı düşünüyorum dış sesleri engelleme konusunda nasıl başarılı mı ses kalitesinden memnun musun?

Hala kullanıyor musun dostum spor için almayı düşünüyorum dış sesleri engelleme konusunda nasıl başarılı mı ses kalitesinden memnun musun?

Evet kullanıyorum şarjı zaten çok uzun gidiyor Full şarjda 29-30 saat ve 15 dakika şarjda 4 saat kullanma imkanı sunuyor. Kulaklıkta diğer kulaklıklarda genelde olmayan bass tuşu var bass arttırmak isterseniz onu açıyorsunuz ve açtığınız zaman bir tık ses artışı da oluyor 7-8 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım alırken bende satıcıya sormuştum sporda kullanacağım haliyle terleme olacak diye bana sıkıntı olmayacağını söylemişlerdi ve benim kulaklık da çok ter yedi açıkçası:).Ben spor salonuna gidemiyorum evde yaparken takıyordum yine terleme oluyordu ama sıkıntı olmadı yani bir şey olacağını sanmam.

Son düzenleme:
Evet kullanıyorum şarjı zaten çok uzun gidiyor Full şarjda 29-30 saat ve 15 dakika şarjda 4 saat kullanma imkanı sunuyor. Kulaklıkta diğer kulaklıklarda genelde olmayan bass tuşu var bass arttırmak isterseniz onu açıyorsunuz ve açtığınız zaman bir tık ses artışı da oluyor 7-8 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım alırken bende satıcıya sormuştum sporda kullanacağım haliyle terleme olacak diye bana sıkıntı olmayacağını söylemişlerdi ve benim kulaklık da çok ter yedi açıkçası:).ben spor salonuna gidemiyorum evde yaparken takıyordum yine terleme oluyordu ama sıkıntı olmadı yani bir şey olacağını sanmam.

Gürültülü ortamlarda kullanım deneyimin nasıl acaba benim için dış sesleri minimum duymak önemli.

Hocam mesela otobüste takıyordum Full seste falan arkadaşım bir şey söyleyince duyamıyorum ama yüksek sesli bir şey olduğuunda veya işte birisi bağırarak konuşursa falan duyarsınız normal yani bu yönünde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı