Phoenix Oblivion Almalı mıyım?

@ekmeğin altındaki etiket , @"Furkan Emir" belki bilgisayarı sipariş ederken ekran kartını değiştirme şansım olabilir. Hangisiyle değiştirmemi önerirsiniz?
Ne yazık ki ekran kartının değişmesini talep edemezsiniz. Belki satın aldıktan sonra Gainward'ı satıp MSI veya Evga alabilirsin. Ama garantiniz uçabilir.

Ne yazık ki ekran kartının değişmesini talep edemezsiniz. Belki satın aldıktan sonra Gainward'ı satıp MSI veya Evga alabilirsin. Ama garantiniz uçabilir.
Garantinin gitmesi gibi bir sorun olmuyormuş. Eğer parçalardan birine hasar vermezsek. Bir yerde bizim kasayı onlara verip istediğimiz parçayla değiştirmelerini isteyebildiğimizi okudum. Bu bilgiden yola çıkarak söylemiştim. Şu an var olan ekran kartı ne gibi sorunlar çıkarır?

Evga Msi Asus Galax Gigabyte gibi markalara yönelebilirsiniz fakat referans kart almayın. Ama kartı değiştirmezler. Gainwardın Phantom modelini koymalarını isteyebilirsiniz ek ücret ödeyerek.

Garantinin gitmesi gibi bir sorun olmuyormuş. Eğer parçalardan birine hasar vermezsek. Bir yerde bizim kasayı onlara verip istediğimiz parçayla değiştirmelerini isteyebildiğimizi okudum. Bu bilgiden yola çıkarak söylemiştim. Şu an var olan ekran kartı ne gibi sorunlar çıkarır?
Referans kart çok ısınır buda ileride sorunlara yol açabilir ve çok gürültü yapar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı