KaanKalay2121
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, eski sistemime Phoenix OS v2.2.1.248_x86 (Android 7.1.1) kurmuş bulunmaktayım. Sistem sorunsuz çalışıyor, Wi-Fi bağlantısı da sağlıyor ancak kullandığımız internet ağını görmüyor. (rekornet kullanıyoruz). Bu sorun Rekornet'de değil, çünkü binada başka rekornet kullananlar bulunmakta ve onların ağını görebiliyorum ancak bizim kullandığımız ağı göremiyorum. Ayrıca, bilgisayardan interneti mobil etkin nokta ile paylaşmayı denedim, ancak onu da görmüyor. Telefonun internetini mobil erişim noktası ile paylaşmayı da denedim ve yine görünmüyor. Son olarak, telefonun internetini USB Tethering ile bilgisayara aktarmayı denedim, ancak normalde Ethernet bağlantısı olarak tanınması gerekirken "cable not connected" hatası alıyorum. Bu sorunları nasıl çözebilirim ve internete nasıl bağlanabilirim? Direkt olarak Ethernet ile bağlanın demeyin çünkü modem uzakta.
Arkadaşlar, acaba Phoenix OS hakkında bilgisi olan var mı? Üç farklı konu açtım ama hiçbirine cevap alamadım.
Arkadaşlar, acaba Phoenix OS hakkında bilgisi olan var mı? Üç farklı konu açtım ama hiçbirine cevap alamadım.
Son düzenleme: