Phoenix OS kurmaya çalıştıktan sonra PC açılmıyor

JetWarker

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, şu ana kadar hep bunun olmasından korkuyordum, olabilecek en kötü senaryoda yaşadım ya, inanılmaz... Şu anda Phoenix OS kurmaya çalışıyordum ve normal başlatınca live olarak açılmadığından direkt installation bölümünden kurayım dedim. Kurdum fakat Phoenix OS açılmıyor. Burada sıkıntı yok fakat kendi Grub ekranını eklemiş ve orada Linux Mint ve Kali olması lazımken sadece Phoenix OS var ve o da açılmıyor. Bu siyah grub ekranında herhangi bir şeyler yazarak diğer sürümleri boot etme gibi bir şansım var mı? UEFI desteklemiyor bilgisayarım. Eğer çözüm bulamazsam yarın OTG kablosu alıp telefondan flasha bir linux dağıtımı kurup oradan Grubu kurmayı planlıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20200904_032348.jpg
    IMG_20200904_032348.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 121
Live olarak ne hata veriyordu? Sanırım diskteki diğer sistemler silinmiş, bu da kötü.
Direkt kapanıp tekrardan açılıyor. Diskeki diğer sistemler duruyor ya, özellikle baktım ona. Bir şekilde erişebilirsem grub'u kurarsam sıkıntı kalmaz muhtemelen. OTG kablosunu aileme aldırdım zaten bulundukları yere yakın bir yerde satılıyor diye ama sonradan hatırladım ki benim telefonda çalışmıyordu nedense. Mouse falan denemiştim, flash denemedim hiç. O da olmazsa mecbur internet kafeye gideceğim. Gerçi virüsten dolayı kapalıydı en son da açmışlardır herhalde.

İnternet kafeler 1 Temmuz'dan beri açık.
Bilgisayarcılara, kütüphanelere veya üniversite internetine bağlanıp, telefonunuza indirebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda bulunan adımları uygulamaya değer mi bilmiyorum.

Son düzenleme:
İnternet kafeler 1 Temmuz'dan beri açık.
Bilgisayarcılara, kütüphanelere veya üniversite internetine bağlanıp, telefonunuza indirebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda bulunan adımları uygulamaya değer mi bilmiyorum.

Hocam düzenlediğiniz yanıtı yeni gördüm. Videoyu izliyordum da abimin desiği şey bildiğimiz OTG kablosu. 😅 Çalışmıyor dediğim şey oydu ama yine de bir denemem lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı