Phoenix Rebirth X VS 9300 TL Toplama PC (Monitör Dahil)

Barış Güler

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni pc alacağım 1 ay sonra sizce hangisini alayım Recep abi birde senin tavsiyesi alırsam sevinirim çünkü toplama alırsam size getireceğim...
Ve bilgisayarda hem ultra oyun ve video çekim için birde grafik tasarımı yapacağım özellikleri nasıl olmalıdır toplama pc'de birde Phoenix Rebirth X de monitör dahil değil.
@Recep Baltaş

Gerçekten çok iyi bir bütçen var. Yerinde olsam beklerdim yani 9300 liraya garanti pascal veya polaris ekran kartlarından en yüksek seviyesini alabilirsiniz. Eğer sabredemiyor iseniz. Ekran kartı hariç her şeyi sağlam seçersiniz ve ekran kartını da idare etmelik bir tane alabilirsiniz boşa paranız gidecek evet ama yeni ekran kartlarını beklemen çok iyi olacaktır. Sabredebilir isen bekle derim sana. 9300 liraya 2 k monitörlü bir sistem yapılır. Bu yüzden yeni ekran kartlarını beklemeniz en doğru seçim olacaktır.

Gerçekten çok iyi bir bütçen var. Yerinde olsam beklerdim yani 9300 liraya garanti pascal veya polaris ekran kartlarından en yüksek seviyesini alabilirsiniz. Eğer sabredemiyor iseniz. Ekran kartı hariç her şeyi sağlam seçersiniz ve ekran kartını da idare etmelik bir tane alabilirsiniz boşa paranız gidecek evet ama yeni ekran kartlarını beklemen çok iyi olacaktır. Sabredebilir isen bekle derim sana. 9300 liraya 2 k monitörlü bir sistem yapılır. Bu yüzden yeni ekran kartlarını beklemeniz en doğru seçim olacaktır.
Yeni ekran kartları ne zaman çıkacak çünkü en fazla hazirana kadar bekleyebilirim

Birde Pascal ekran kartlarının fiyatı ne olur i7 6700K alsam birde 2k monitör 250 gb ssd para yetermi ben ondan korkuyorum :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı