Photoshop başlangıç seviyesi için önerdiğiniz rehberler

Xesstiano

Kilopat
Katılım
13 Ağustos 2015
Mesajlar
650
Çözümler
3
Phososhopta kendimi iyice geliştirmek istiyorum. Amacım bir grafik tasarımcı olmak değil fakat fotoğrafları tam olarak istediğim şekilde editlemek, internette bulamadığım wallpaperları kendim yapmak gibi şeyler istiyorum. Önerdiğiniz ücretsiz rehberler nelerdir? Photoshop CC2020 kullanıyorum.
 
Kendini geliştirmek için; ücretsiz stok fotoğraf sitelerinden fotoğraf indirip onlar üzerinde düzenlemeler yapabilirsin. Ben genelde unsplash kullanıyorum, tavsiye ederim. Kaynak konusunda ben genelde yazılı kaynak kullanıyorum ama video istersen eğer Afgan Rasulov'u tavsiye ederim. Ben ilk öğrenmeye onunla başladım. Şuan son durumu nedir bilemem pek takip edemiyorum 1, 2 yıldır ama eski videolarına bakabilirsin.
 
Dostum en iyi öğrenme yöntemi bir fotoğraf alıp buna ne yapmak istediğine karar verdikten sonra o yapacağın şeyleri googledan rehberlerine bakıp fotoğraf üzerinde denemek.
 
İngilizce biliyorsanız PiximPerfect adlı YouTube kanalını şiddetle öneririm. 3 yıldır okulumdaki etkinliklerin afişlerini hazırlıyorum edindiğim bilgilerin yarısı oradan geliyor. İngilizce bilmiyorsanız yukarıda önerdikleri gibi Afgan Rasulov öneririm. Ama unutmayın ki Adobe kaynaklarını Türkçe anlatan fazla kanal yok yani bir süreden sonra tıkanırsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı