- Makaleler
- 3
Mantıklı, bunu deneyebilirim. Teşekkür ederim.Hocam gölge koymuşsunuz ancak arkada bir ışık kaynağı yok. Buza yansıma koysanız daha iyi olabilirmiş.
Mantıklı, bunu deneyebilirim. Teşekkür ederim.Hocam gölge koymuşsunuz ancak arkada bir ışık kaynağı yok. Buza yansıma koysanız daha iyi olabilirmiş.
Yok asmadım zaten ki ortada kulak asılabilecek bir eleştiri bile yok. Teşekkür ederim bu arada hocam.Arkadaşlarının ismini unutup hafızam çok kötü aileme nasıl diyeceğim diyen birinin eleştirisine kulak bile asmaman gerekiyor zaten dostum boşver. Çalışmada birazcık sönüklük var o sönüklüklerde yansımalardan kaynaklanıyor geliştirilebilir. @aKuu @AnimusOxyGeN
Hobi olarak PS ile uğraşıyorum. Profesyonel olduğuma dair bir iddiam yok. Sizden aşağıdaki çalışmayı yorumlamanızı istiyorum.
Not: Gölgelendirmemin kötü olduğunun farkındayım
Eki Görüntüle 1718694
Hobi olarak PS ile uğraşıyorum. Profesyonel olduğuma dair bir iddiam yok. Sizden aşağıdaki çalışmayı yorumlamanızı istiyorum.
Not: Gölgelendirmemin kötü olduğunun farkındayım
Eki Görüntüle 1718694
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.