Photoshop degrade geçişi yumuşatma

spartacus51

Kilopat
Yer
herhangi bir yer
Wallpaper yapıyorum fakat arka plan için kullandığım Degrade'nin geçişleri katman katman oluyor ve wallpaper masaüstünde çirkin duruyor, bu geçişleri yumuşak yapmamın bir yolu var mı?
İnternetten bulmayı denedim fakat tam olarak yapmak istediğimi bulamadım.

1613005825300.png

Sağ tıklayıp "karıştırma seçenekleri < degrage ayarları < ölçek" kısmından degrage ölçeğini ayarlayabiliyorsunuz fakat bu katman katman gözükme sebebi monitörden veya proje ayarlarından kaynaklanabiliyor.

Proje ayarları bu şekilde mi?

Eki Görüntüle 874570
Ayarların şu an ki halini mi sordunuz yoksa olması gereken ayarlar bu muydu bilmiyorum ama ayarlarımda sadece çözünürlük 300'dü ve renk profili: Working RGB olarak duruyordu, ayarları sizin gösterdiğiniz şekilde yeniden ayarladım fakat değişen bir şey olmadı.
Sağ tıklayıp "karıştırma seçenekleri < degrage ayarları < ölçek" kısmından degrage ölçeğini ayarlayabiliyorsunuz fakat bu katman katman gözükme sebebi monitörden veya proje ayarlarından kaynaklanabiliyor.
Onu denemiştim fakat yok, işe yaramadı.

Şu gradienti kullanabilir misin?: big pack 2.grd

Kendine göre özelleştirip bu Gradiant'i kullan.

Alttan da resimler ile anlattım nasıl içe aktaracağını (kullanacağını):
1613227042505.png
1613227092054.png

Sonra en alttaki klasörden aç ve tamam de:
1613227228254.png

Bu arada çalışma çözünürlüğü nedir? Eğer 1000x1000'in altındaysa öyle olması normal. Tavsiyem 4K çalışmandır.

Şu gradienti kullanabilir misin?: big pack 2.grd

Kendine göre özelleştirip bu Gradiant'i kullan.

Alttan da resimler ile anlattım nasıl içe aktaracağını (kullanacağını):
Eki Görüntüle 877646Eki Görüntüle 877649

Sonra en alttaki klasörden aç ve tamam de:
Eki Görüntüle 877652

Bu arada çalışma çözünürlüğü nedir? Eğer 1000x1000'in altındaysa öyle olması normal. Tavsiyem 4K çalışmandır.
Gradient aktarmayı biliyorum teşekkür ederim, çözünürlük olarak da 1920x1080 kullanıyordum, bir de 4K denerim, öneriniz için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı