Wallpaper yapıyorum fakat arka plan için kullandığım Degrade'nin geçişleri katman katman oluyor ve wallpaper masaüstünde çirkin duruyor, bu geçişleri yumuşak yapmamın bir yolu var mı?
İnternetten bulmayı denedim fakat tam olarak yapmak istediğimi bulamadım.
Sağ tıklayıp "karıştırma seçenekleri < degrage ayarları < ölçek" kısmından degrage ölçeğini ayarlayabiliyorsunuz fakat bu katman katman gözükme sebebi monitörden veya proje ayarlarından kaynaklanabiliyor.
Ayarların şu an ki halini mi sordunuz yoksa olması gereken ayarlar bu muydu bilmiyorum ama ayarlarımda sadece çözünürlük 300'dü ve renk profili: Working RGB olarak duruyordu, ayarları sizin gösterdiğiniz şekilde yeniden ayarladım fakat değişen bir şey olmadı.
Sağ tıklayıp "karıştırma seçenekleri < degrage ayarları < ölçek" kısmından degrage ölçeğini ayarlayabiliyorsunuz fakat bu katman katman gözükme sebebi monitörden veya proje ayarlarından kaynaklanabiliyor.
Bu arada normalde de attığınız Gradient paketini kullanıyormuşum. Çözünürlüğü 4K yaptım fakat sonuç yine aynı, cevaplarınız için tekrardan teşekkür ederim.