Photoshop degrade geçişi yumuşatma

spartacus51

Kilopat
Yer
herhangi bir yer
Wallpaper yapıyorum fakat arka plan için kullandığım Degrade'nin geçişleri katman katman oluyor ve wallpaper masaüstünde çirkin duruyor, bu geçişleri yumuşak yapmamın bir yolu var mı?
İnternetten bulmayı denedim fakat tam olarak yapmak istediğimi bulamadım.

Gradiant olan katmana şunu uygular mısın peki?:
(Değere istediğini gir, fazla girmeni tavsiye ederim ama bulanıklık artar)

8 bit değil de 16 bit yapıp öyle denemenizi tavsiye ederim. Probleminizi çözmesini umuyorum. Ekranınızla alakalı olsaydı biz de öyle görmezdik diye düşünüyorum.
Yaptım fakat değişen bir şey olmadı, sanırım sorun direkt ekranımdan kaynaklı, bu yüzden ne yaparsak yapalım arka plan böyle gözükmeye devam edecek gibi.

8 bit değil de 16 bit yapıp öyle denemenizi tavsiye ederim. Probleminizi çözmesini umuyorum. Ekranınızla alakalı olsaydı biz de öyle görmezdik diye düşünüyorum.
16 Bit yaptım fakat işe yaramadı, onun yerine 32 bit yaptım, bir tık daha açık oldu ama geçişler yumuşak gözüküyor artık, teşekkür ederim.
32 Bit yapınca da fotoğrafı PNG veya JPEG olarak kaydedemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…