Photoshop öğrensem part time iş bulabilir miyim?

Hangi ilde okuyorsun? Bir de AutoCAD biliyor musun?
Bursa. AutoCAD bilgim yok.
Benimde senin gibi ilgim vardı. Photoshop ile başlayıp ıllustrator ve After Effects ile yoluma devam ettim. Sana tavsiyem Premier Pro'yu hemen ogrenip etrafta video editorlugu aramak olur. ya da kendine ozgu projeler ile portfolio hazirlayip linkedin'den hesap acip orada paylasmak olur. Boylelikle insanlar seni gorup sana is teklif edebilirler.
Video editörlük part time olarak bulmak mumkun mu gercekten?

Son düzenleyen: Moderatör:
Madem birini öğreneceksin. AutoCad öğren zaten mimarlıkta öğretecekler. Mühendislik şirketlerinde çalışabilirsin. Ara sıra denk geliyorum part time ilanlara ama İstanbul'da gördüm ondan sordum hangi şehir diye. Belki Bursa'da da bulunur.

Madem birini öğreneceksin. AutoCad öğren zaten mimarlıkta öğretecekler. Mühendislik şirketlerinde çalışabilirsin. Ara sıra denk geliyorum part time ilanlara ama İstanbul'da gördüm ondan sordum hangi şehir diye. Belki Bursa'da da bulunur.
Okuyacagin bolumle alakali bir program ogren diyorsun yani. Mantikli aslinda bende birkac tane mimarlik ogrencileri icin part time ilan gormustum.

Bir mimar olarak aynı zamanda bir işte çalışmaya zamanın olacak mı sanıyorsun? Bakma burdakiler hemen akıl vermeye başlamış,bizde mimarlık fakültesi bitirdik, anamız ağladı bütün hafta sonlarını okulda geçirmekten (herkez bir yerlerde manita peşinde koşarken) Hem okuyup hem de çalışan kim varsa tanıdığım okulu uzattı ve normal sürede bitiremedi.

Özel güvenlik kimliği alıp, part time olarak çalışabilirsin -İstanbuldaysan. Part time güvenlik işleri her gün olmadığı için rahat rahat gidip gelirsin. Haftada 1-2 gün olur. 80 civarı verirler, paranı peşin alırsın.
Masabaşı iş istiyorum diyorsan, Knight'ı öneririm. Ama elini taşın altına koymayacaksan ve yeteneğin de yoksa hiç bulaşma, sadece vaktini harcarsın ve başkalarını da rahatsız edersin.

Düzenli bir iş bağlamadıkça sallantıda olacağını ve düzenli gelir sağlayamayacağınızın farkında olun yeter. Yoksa illa bi yerlerden bir şeyler kaparsınız bir süre sonra

Ben biraz daha minimal düşünmüştüm düğün fotoğrafları için albüm yapmak ve benzeri. Sektöre girmek istesem ona uygun bir bölüm okurdum yinede siz tecrübeli birisiniz belli ki fikirleriniz önemli :D

Bizim sektörün okulla alakası hiç yok, hatta okullu olanlar işe giremiyor. Tam tersine işin mutfağında olanlar işe girebiliyor. Baskı elamanı olarak dediğin gibi yapabilirsin şansın var...

Bir mimar olarak aynı zamanda bir işte çalışmaya zamanın olacak mı sanıyorsun? Bakma burdakiler hemen akıl vermeye başlamış,bizde mimarlık fakültesi bitirdik, anamız ağladı bütün hafta sonlarını okulda geçirmekten (herkez bir yerlerde manita peşinde koşarken) Hem okuyup hem de çalışan kim varsa tanıdığım okulu uzattı ve normal sürede bitiremedi.
G
O kadar agir mi okul kismi? Universiteye gore de farklilik gostermez mi?

G
O kadar agir mi okul kismi? Universiteye gore de farklilik gostermez mi?
Evet değişir ama zaten normal bir üniversite de zati yeterince yorucu ve zaman alıcı olduğu için iyileştirilmiş hali bile olsa bir başka üniversitede gene diğer herhangi bir fakülte öğrencisinden daha fazla zaman harcamak zorunda kalacaksın ders-çizim başında. Olay ne kadar zeki olursan ol, ne kadar dersi anlarsan anla, yapman gereken şeyler pratik yolu olan şeyler olmıcak tek tek uğraşacağın ince işler olacak ve herkes gibi uzun zaman harcamak zorunda kalacaksın dersi bitirmek için. 100 alanda hafta sonu 2 günü de fakültede geçiriyor 50 alanda. Ben izmir yüksek teknoloji enstitüsünde okudum, çok zordu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı