Orjinal kullanırım sıkıntı değil hocam.Adobe kullanabilirsin. Hangi sürümünü istiyorsan. Korsan kullanmanı forumca tavsiye etmeyiz ama ekonominin bu gidişi normalin üstünde olduğu için kararı sana bırakıyorum.
Tiktok'ta oyun editleri için kullanacağım hangisi daha iyi olur? Yani gerçekten havalı bir şeyler yapmak istiyorum.Eğer video oluşturmak istiyorsanız bunun Photoshop'la bir alakası yok. Genelde zaten aynı efektleri copy-paste yapıyorlar. After Effects veya Premiere Pro'ya yönlenebilirsiniz.
Aslında bence o kadarda pahalı değil. İçinde bütün Adobe programlarının olduğu Creative Cloud aylık 320₺, indirimle 180₺'ye düşmüş ancak öğrenci indirimi de olduğu için ben 120₺'ye kullanıyorumAdobe kullanabilirsin. Hangi sürümünü istiyorsan. Korsan kullanmanı forumca tavsiye etmeyiz ama ekonominin bu gidişi normalin üstünde olduğu için kararı sana bırakıyorum.
After Effects. Keyframe Velocity ve Glow efektini birbirine uyumlu kullanırsanız hoş şeyler çıkarabilirsiniz.Orjinal kullanırım sıkıntı değil hocam.
Tiktok'ta oyun editleri için kullanacağım hangisi daha iyi olur? Yani gerçekten havalı bir şeyler yapmak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.