Photoshop'ta piksel artlar nasıl net gösterilebilir?

raswayexe121

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, Adobe Photoshop'ta ben aşağıya bir thumbnail koydum o tarz kapak resimleri yapmak istiyorum fakat 16X bir kılıç PNG'sini koyunca büyütünce bulanık oluyor, bunu nasıl çözerim ve fotoğraftaki gibi yaparım? Benimkini de koyuyorum, çok bulanık.

1751706769215.png

indir.jpeg

Selam! 16x gibi küçük PNG görselleri büyüttüğünde çözünürlük yetmediği için doğal olarak bulanıklaşır. Çözüm olarak ya daha yüksek çözünürlüklü (örn. 512x veya 1024x) kılıç PNG'si bulman lazım ya da Photoshop'ta "Image Size" kısmından Preserve Details 2.0 seçeneğiyle akıllı şekilde büyütmeyi deneyebilirsin, biraz daha net kalır. Ama en sağlıklısı büyük boy PNG kullanmak.

Selam! 16x gibi küçük PNG görselleri büyüttüğünde çözünürlük yetmediği için doğal olarak bulanıklaşır. Çözüm olarak ya daha yüksek çözünürlüklü (örn. 512x veya 1024x) kılıç PNG'si bulman lazım ya da Photoshop'ta "Image Size" kısmından Preserve Details 2.0 seçeneğiyle akıllı şekilde büyütmeyi deneyebilirsin, biraz daha net kalır. Ama en sağlıklısı büyük boy PNG kullanmak.
Kanka büyük boy kılıç vs bulamıyorum packlere özel nasıl yapıyolar anlayamıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı