PHP Giriş yapmış olan üyeye yetki verme

Tekrardan merhabalar, güncelleme konusunda yine bazı yerlerde tıkandım.

• Güncelle tabında yine listeleme var ve güncelleme paneli butonum var. Bu butona tıklayınca modalda güncellenecek içerikler geliyor. Ama bir butona tıklayınca o konuya ait olan modal değil hepsi açılıyor yani bütün konuların listelendiği modallar.
  • Modalda kişinin eklemiş olduğu şehri, cinsiyetini ve telefon numarasını DB'den çekemiyorum.
  • UPDATE işlemi de çalışmıyor.
Projeyi link olarak paylaştım. Buyrun. Müsait olduğunuz bir zamanda ilgilenirseniz sevinirim. @Erkan Çevik

Son düzenleme:
Kusura bakmayın anca zaman bulabildim ayrıntılı şekilde incelemeye, ne yaptınız? Son durum nedir?
Önemli değil, katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum tekrardan sizlere. UPDATE işleminin DELETE işlemi gibi GET ile parametre gönderilmeden olmayacağı düşüncesine vardım. Bundan dolayı GET ile bir id parametresi gönderdim. Şuanda projeyle pek ilgilenemiyorum benimde işlerim var bir ara bakacağım artık. Nasip olursa hafta sonu diyelim. Bir sorunum yok, olsursa bilgi veririm. Tekrardan teşekkürler. Saygılarımı sunuyorum sizlere sayın @Erkan Çevik

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı