PHP ile önceki kodları kaldırma

Mucosoft

Megapat
Katılım
5 Mart 2014
Mesajlar
5.508
Makaleler
12
Çözümler
41
PHP ile yazdığımız bir kodda önceki kodları nasıl kaldırırız? HTML, CSS ve JS kodları dahil. Yani hiç kod olmayacak. Yalnızca kodlar kaldırıldıktan sonraki yazı yazacak.

Örneğin HTML kodu yazdım. İki şart var. İlk şart olduğunda önceki HTML kodları kalacak ama ikinci şart sağlandığında tüm kodlar silinip farklı bir şey yazacak.

Bunu Ajax için istiyorum. Ajax ile kod çektiğimde HTML kodları da geliyor. Soruna sebep olmuyor fakat bazı özellikleri etkiliyor. Ben yalnızca sade bir şekilde yazı çekmeye çalışıyorum. HTML kodları olmadan olması lazım yani sayfaya yazı yazarken önceki kodları temizlemek istiyorum.
 
Kodlarla veya görselle anlatırsan anlarım sanırım böyle anlamadım.
Özetle Ajax GET metodu ile veri çekiyorum. Response yani yanıt alıyorum. Yanıt alırken HTML kodları da çekiliyor. Altyapı sebebiyle bu kodları kaldıramayız. Veri HTML kodları ile birlikte geliyor. Ben PHP sayfasında veri gönderirken response kısmına yazı ekleyeceğim fakat önceki HTML kodlarının kaldırılmasını istiyorum. Yani yazının Ajax ile PHP sayfasından çekilirken sade bir şekilde gitmesini istiyorum. Aşağıdaki fonksiyon var fakat Ajax ile düzgün olmuyor.
 

Geri
Yukarı