PHP mi ASP mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açıkçası varlığından haberim yoktu :)
Forumun güzelliği olsun bu. Bir incelerim makul olursa reakt native ile uğraşmam.
Flutter sonrasında react native ile bir daha uğraşacağını sanmıyorum. Beni unutma inceleyip buraya dön ve yorumlarını yap :)
 
ASP.NET vs PHP karşılaşmasının galibi PHP'dir. Çünkü ASP.NET klasik bir Microsoft ürünü, hantal. Ama PHP vs Javascript (Node.js) dersen buna yanıt veremem. :)
 
Php gelişen bir dil ve global olarak bir çok proje ve örnekler yer alıyor gelişen teknolojiye ayak uydurmanız için olabilir. ASP .Net ise oda bir çok şeyi içerisinde barınan bir framework havası taşıyan dil açıkcası her ikiside olabilir ama bu biraz daha kendini ne yönde geliştiriceğin yönünde olmalı.
 
ASP Çok eski ve diğer dillere göre az özlliğe sahip bir dil hala kullananlar. Benim tavsiyem PHP tavsiye ederim kolay bir dil öğrenmesi uygulaması rahat sunucu masrafları az ama php de yakında asp gibi olur unutula bilir o yüzden bi nodejs veya rails öğrenmek daha mantıklı.
Veritabanı konusunda da ilişkisel veri tabanı kullanımı git gide azalıyor nosql kullanımı hem performans olarak hemde depolama anlamında ilişkisel veritabanlarından bir adım önde duruyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı