PHP öğrenmem gerekiyor mu?

1Beyefendi

Centipat
Ben HTML ve CSS öğrendim. Forum sitesi gibi bir şey yapmak istiyorum. JavaScript bilmiyorum. Öğrenmeme gerek var mı?
Ve PHP nereden öğrenmeliyim?

Web site yazılımcısı olmak istiyorsanız çoğu dilden azar azar bilmek zorundasınız. Bu aslında çoğu alan için geçerli ancak Web site kısmında biraz daha lazım. PHP'de ustalaşın demiyorum en azından temelleri ve işiniz düştüğünde yapabileceğiniz kadarını bilin. Çünkü eski bir dil yani üzerinde ustalaşıp bu kadar kasmaya gerek yok.

Web site yazılımcısı olmak istiyorsanız çoğu dilden azar azar bilmek zorundasınız. Bu aslında çoğu alan için geçerli ancak web site kısmında biraz daha lazım. PHP'de ustalaşın demiyorum en azından temelleri ve işiniz düştüğünde yapabileceğiniz kadarını bilin. Çünkü eski bir dil yani üzerinde ustalaşıp bu kadar kasmaya gerek yok.

C++ da eski bir dil.

Ben HTML ve CSS öğrendim. Forum sitesi gibi bir şey yapmak istiyorum. JavaScript bilmiyorum. Öğrenmeme gerek var mı?
Ve PHP nereden öğrenmeliyim?
JavaScript olmazsa olmaz. Client taraflı business logic olmasa dahi DOM için mecbur kullanacaksın.
PHP için YouTube dan birkaç örnek videolar izle. Server side mantığını kavra. Sonra pratik yaparak öğrenirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı