PHP öldü uydurmaları

Bunu diyenlerin tavuk yumurtasi kadar akli oldugunu sanmiyorum.

Dalga gecmek gibi olur mu olmaz mi bilmiyorum isterse olsun umurumda degil ama harbiden gercek beyinsizler.

Kullandiklari mobil uygulamalar, bilgisayarlar, otomasyonlar ve benzeri sistemler sanki gokten zembille hazir dustu insanlik aleminin kucagina.

Odak noktasi doktorluk ama yazilimcilik alanina bos diyorsa bence diyecek soz yok, o kafayla devam etsin. Ajanda alip orada tutar hasta kayitlarini artik, ne diyeyim. :D
Keşke sadece bunlar olsa. İsmini vermeyeceğim ama biri geldi dediki: ben oyun yapmak istiyorum. Ama 1 haftada böyle Forest havasında. Güzelce açıkladım olamayacağını. Nereden başlaması gerektiğini de anlattım. Sonra ben hacker olacağım dedi ve hangi programlama dilini öğrenmeliyim, dedi. Ha bir de Linux diye bir şey var onu kurup programlama dilleriyle bir şey yapmak istiyorum, dedi. Tabi gene açıkladım (Linux hariç, pek bilgim yok.😅) Neyse gene vazgeçti. Yok mu böyle tez zamanda para kazandıracak iş dedi. Tamam dedim kendi kendime. Konuşmayı bırakıp sohbeti kapattım. Yani galiba dediklerini karşılıyor.

Keşke sadece bunlar olsa. İsmini vermeyeceğim ama biri geldi dediki: Ben oyun yapmak istiyorum. Ama 1 haftada böyle Forest havasında. Güzelce açıkladım olamayacağını. Nereden başlaması gerektiğini de anlattım. Sonra ben hacker olacağım dedi ve hangi programlama dilini öğrenmeliyim dedi. Ha bir de Linux diye bir şey var onu kurup programlama dilleriyle bir şey yapmak istiyorum dedi. Tabi gene açıladım (Linux hariç pek bilgim yok.😅) Neyse gene vazgeçti. Yok mu böyle tez zamanda para kazandıracak iş dedi. Tamam dedim kendi kendime. Konuşmayı bırakıp sohbeti kapattım. Yani galiba dediklerini karşılıyor.

Armut pis agzima dus hesabi. :D Yazik vallahi.
1 Haftada Forest havasinda iyi guldum. :D

Hiç bir dil ölmez zaman zaman kullanımlarda azalmalar olabilir.Şu sıralar Go dili çok revaçta yarın başkası olur , kurumsal firmalar asp.net ( tıpkı kendi kurumum gibi ).Ne bileyim böyle bir konunun açılmasını bile saçma buluyorum .Yazmayım dedim tutamadım kendimi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı