Bunu bende merak ediyorum, hala bir çok VBulletin forumu eski sürümü kullanıyor. Muhtemelen yakın zamanda, insanlar sıkılacak ve yeniliklere yelken açacak ama bu VBulletin'den yana olmayacaktır.Benim merak ettiğim IB, vBulletin için ne yapmaya çalışıyor anlayamıyor insan.
Hatırlarım ben daha üye olmadan biraz önceydi vBulletin 5 ile XenForo arasında gidip geliyordunuz. Sonra karar XenForo yönünde olmuş iyi ki. vBulletin 5 günümüze göre panel olarak gelişmiş olsa da çok iyi bir tecrübe yaşatmıyor. Nereye kadar devam ettirecekler acaba merak ediyorum.
Koca 8 senede ancak 5.6.0 sürümü geldi. Kaç sene daha sürecek acaba kendilerine göre.
Belli de olmaz. vBulletin 5 üzerindeki ısrarları devam etmezse ve yenilikçi bir şekilde eskiden olduğu gibi kendisini toparlayıp vBulletin 6 güzel bir şekilde çıkarsa piyasadaki dengeler tekrar değişebilir.Bunu bende merak ediyorum, hala bir çok VBulletin forumu eski sürümü kullanıyor. Muhtemelen yakın zamanda insanlar sıkılacak ve yeniliklere yelken açacak ama bu VBulletin'den yana olmayacaktır.
Şüphesiz XenForo en iyi forum yazılımıdır, XenForo ekibi daha iyisini geliştirene kadar da böyle kalacaktır zannımca. MyBB gibi güvensiz bir forum yazılımını kullanmaktansa phpBB kullanmayı tercih ederim esasen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.