Pi Coin çıkışında 1 birim kaç TL olabilir?

Furkan35kaya

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xpg 16 gb ram
R3 3300x
Longline sata 500gb ssd
Zoko 600w 80+
Asus rog strix 2060
Asus tuf b450m pro
Asus kasa
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Pi Coin çıkış zamanı 2025 ilk çeyreği olarak açıklanmış. Şu anki çıkış fiyatı olmaz diye düşünüyorum. Sebebi şu anki fiyatıyla bile çıksa sadece öyle 2 sene basıp bıraktığım şeyden 900 bin para gelmesi. Ve bunu 5 bin, 10 bin Pi Coin kasanlar var. Çıkış fiyatı kaç olabilir?
Şu anki fiyatı 1800 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir ara yapmıştım bunu 450 Pi'm olmuştu benim 900bin liram mı var şimdi :D

Ben bir ara yapmıştım bunu 450 Pi'm olmuştu benim 900bin liram mı var şimdi :D

İşte o yüzden soruyorum. Ben düşmesini bekliyorum. Hadi %90 - %95 düşsün mesela yine güzel benim için fark etmez de hani fiyatı şu an ne kadar olur merak ettim.

İşte o yüzden soruyorum. Ben düşmesini bekliyorum. Hadi %90 - %95 düşsün mesela yine güzel benim için fark etmez de hani fiyatı şu an ne kadar olur merak ettim.
Bence baya düşer imkanı yok okadar paralar vermelerinin çoğu kişide bu civarlarda coin var.

Bence bayağı düşer imkanı yok o kadar paralar vermelerinin çoğu kişide bu civarlarda coin var.

Zaten şuna baktım şimdi. 30 gün içinde hesabını onaylamayan herkesin Pileri silincekmiş. Onaylamayan bir sürü kişi de olur zaten. Bende şans eseri denk geldim.

4-5 sene evvel kazmaya başlamıştım, yüksek miktarda da biriktirmiştim fakat daha sonrasında oluşturduğum ilk hesabı unuttum ve üzerine düşmedim. Değecekse hesabı geri almak için bir şeyler yapayım ? :)

4-5 sene evvel kazmaya başlamıştım, yüksek miktarda da biriktirmiştim fakat daha sonrasında oluşturduğum ilk hesabı unuttum ve üzerine düşmedim. Değecekse hesabı geri almak için bir şeyler yapayım ? :)
Sonradan pişman olmayın hocam hesabı alın sonra ne olursa olsun.

4-5 sene evvel kazmaya başlamıştım, yüksek miktarda da biriktirmiştim fakat daha sonrasında oluşturduğum ilk hesabı unuttum ve üzerine düşmedim. Değecekse hesabı geri almak için bir şeyler yapayım? :)

Vallahi bak 500 var bende bu yaklaşık 900k ediyor. Eğer diyelim %10 bile alacak olsam 90k. Hiç yok %5 alacak olsam 45k. Hani zamanında buna zaman ayırdım falan ama şu an hiç uğraşmadığım için bana havadan paraymış gibi geliyor. Bir de şu var artık kazım işlemini de gerçekten zorlaştırmışlar. Ben hatırladığım kadarıyla 0.20'yle kazım yapıyordum. Belki 0.40 falan da olabilir ama öyle değerlerdeydi. Şu an 0.02 hatta bu performanslı değeri. Arkadaşlardan takviye alarak bu değer normalde çok daha düşük.
Bu arada tavsiye uygulamanın verdiği bazı kilit kelimeler falan var hepsini kaydettim.
Onlar çok önemli.

Arkadaşlar Pi Coin çıkış zamanı 2025 ilk çeyreği olarak açıklanmış. Şu anki çıkış fiyatı olmaz diye düşünüyorum. Sebebi şu anki fiyatıyla bile çıksa sadece öyle 2 sene basıp bıraktığım şeyden 900 bin para gelmesi. Ve bunu 5 bin, 10 bin Pi Coin kasanlar var. Çıkış fiyatı kaç olabilir?
Şu anki fiyatı 1800 TL.
100$ beklentisi var ama her kafadan bir ses çıkıyor. 5-10 bin pi yapanlar var evet ama referal ve security circle kısımlarında kyc yapmayanlar çok var herkesin. Bu da demek oluyor ki unverified kısmından bir hayli pi cüzdana eklenemeyecek.

100$ beklentisi var ama her kafadan bir ses çıkıyor. 5-10 bin Pi yapanlar var evet ama referal ve Security circle kısımlarında kyc yapmayanlar çok var herkesin. Bu da demek oluyor ki unverified kısmından bir hayli Pi cüzdana eklenemeyecek.

Evet biliyorum o yüzden demiştim bende. 100$ olmaz ya. Adam diyelim eskieden 20 gün girip kasmış 10 Pi si var diyelim 1K dolar almaz yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı