Pi Coin çıkışında 1 birim kaç TL olabilir?

Şu an yaklaşık 2 dolar olarak çıkış yaptı.

Mainnet aktarımı için 9 adımlık listedeki son adım bende hâlâ turuncu. Bu durumda olan var mıdır?

Mainnet aktarımı için 9 adımlık listedeki son adım bende hâlâ turuncu. Bu durumda olan var mıdır?

Seninki bir süre daha beklecek büyük ihtimal.
Var ya ön satıştan 160 dolarlık Pi alacaktım emir verdim kabul etmedi eğer kabul olsaydı 60k kâr olacaktı.

Seninki bir süre daha beklecek büyük ihtimal.
Var ya ön satıştan 160 dolarlık Pi alacaktım emir verdim kabul etmedi eğer kabul olsaydı 60k kâr olacaktı.
Alım-satım ilk başlangıçlarında bu tarz emirlerde sorun oluyor hocam. Bu şekilde düşünen çok var bu şekilde kazançlar çok dengesiz olacağı için borsalar bir tedbir uyguluyordur muhtemelen.

Sizce kaç olur? Ve ne zaman artar? YTD.
Telegramdaki pi gruplarında vs her yerde millet iyi kötü bir şeyler söylüyor, benim de borsalar hakkında pek bilgim yok ama kenarda tutun 3-5 sene sonra ne olacağı belli olmaz en azından 50-60$ neden görmesin? Kart borcunuz, acil ihtiyacınız yoksa satmanın hiçbir anlamı yok seneler sonra fırladığı zaman çok üzülürüz.

Bu arada ön satışta 0.10 cent olarak açıldı. 160$lık alış emri vermiştim. Emir onaylanmamış. Eğer onaylansaydı oturduğum yerden 60k kâr olacaktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı