Pi Coin çıkışında 1 birim kaç TL olabilir?

Bunun 1$ bile olacağı yok bir de 100$ bekliyoruz.

Şu an 1.80 seviyelerinde de bana göre çıkar en az hakkı 50 dolar gibi bir şey. Kendi coinlerimi bozdurmadım. Bir de 0.80 seviyelerinden biraz daha aldım. Bekleteceğim uzun bir süre.

Şu an 1.80 seviyelerinde de bana göre çıkar en az hakkı 50 dolar gibi bir şey. Kendi coinlerimi bozdurmadım. Bir de 0.80 seviyelerinden biraz daha aldım. Bekleteceğim uzun bir süre.
Şu an 1.54 dolar ve market değeri 10 milyar dolar. En az 50 diyorsan eğer hadi kabaca 45 dolara gelmiş olsa 30x yapar bu da 300 milyar market cap oluyor. Tabi bu dolaşan arza göre değerlendiriyoruz. Çünkü max 100 milyar olan arzı var total 10 milyar ve dolaşan arzı 6.45 milyar şu an.

BTC 1 trilyon 766 milyar dolar market değerinde.
ETH şu an 292 milyar dolar.
XRP 127 milyar dolar
BNB 87 milyar dolar.

Yani en az 50 dolar olur dediğin coin Bitcoinden sonra gelecek en büyük coin olacak diyorsun.

İnşallah olur da kazanırsınız ama bence mümkün değil.

Screenshot_16.jpg

Screenshot_17.jpg

Şu an 1.54 dolar ve market değeri 10 milyar dolar. En az 50 diyorsan eğer hadi kabaca 45 dolara gelmiş olsa 30x yapar bu da 300 milyar market cap oluyor. Tabi bu dolaşan arza göre değerlendiriyoruz. Çünkü max 100 milyar olan arzı var total 10 milyar ve dolaşan arzı 6.45 milyar şu an.

XRP 127 milyar dolar
BNB 87 milyar dolar.

Yani en az 50 dolar olur dediğin coin Bitcoinden sonra gelecek en büyük coin olacak diyorsun.

Eki Görüntüle 2432598

Eki Görüntüle 2432602
Hocam doge hiç 1$ görmemiş mesela bu daha 1 hafta olmadan 2$’a yaklaştı, ne olur bilemeyiz ileride.

Şu an 1.54 dolar ve market değeri 10 milyar dolar. En az 50 diyorsan eğer hadi kabaca 45 dolara gelmiş olsa 30X yapar bu da 300 milyar market cap oluyor. Tabii bu dolaşan arza göre değerlendiriyoruz. Çünkü Max 100 milyar olan arzı var Total 10 milyar ve dolaşan arzı 6.45 milyar şu an.

XRP 127 milyar dolar.
BNB 87 milyar dolar.

Yani en az 50 dolar olur dediğin coin Bitcoin'den sonra gelecek en büyük coin olacak diyorsun.

Eki Görüntüle 2432598

Eki Görüntüle 2432602

Ya aslında dediğin gibi hani analize göre olmayabilir de belli olmuyor ki. Mesela chilizden örnek vereyim. Attığın listede yok bile tamam bir kere sıçrayış yaptı bir tek ama bir anda %2000 falan artmıştı galiba tam hatırlamıyorum.

Ya aslında dediğin gibi hani analize göre olmayabilir de belli olmuyor ki. Mesela chilizden örnek vereyim. Attığın listede yok bile tamam bir kere sıçrayış yaptı bir tek ama bir anda %2000 falan artmıştı galiba tam hatırlamıyorum.
Hocam bee coin de var aklında olsun şimdiden kazmaya başla para paradır, pi ile aynı mantık tamamen ve bu sene borsaya girecek diyorlar.

Hocam bee coin de var aklında olsun şimdiden kazmaya başla para paradır, Pi ile aynı mantık tamamen ve bu sene borsaya girecek diyorlar.

Yok ya tekrar uğraşmayacağım. Normalde bırakmıştım kripto işlerini. Baktım Pico'in çıkıyormuş bir bakayım dedim sadece ama sağ olasın.

Biz 4-5 sene önce başlamıştık 5-6 bin Pi vardı skor ya da sayı yazıyordu kazılan çükü aktif kazım yaptırdık her zaman, sonra babama bu tür şeylerin cihaz işlemcisini yorduğunu söyledim oda korkup sildi uygulamayı geri indirttim giriş vs yapamadık gitti öyle yalan oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı