Dursun Papi
Hectopat
Eyvah düşüyoruz.Anlık 1.66 sert düşüş yaşadı.
Eyvah düşüyoruz.Anlık 1.66 sert düşüş yaşadı.
Yani o doğrulanmamış Pi, direkt olarak siliniyor mu kyc yapmayanlar yüzünden?
Peki hocam mesela ben security circle kısmında kyc yapmayanları silip, yerine kyc yapan insanları değiştirdim ama bunu 4-5 sene sonra değiştirdim geçen kasım gibi. Bu benim pi’lerimi etkiler mi yoksa hepsi tam mı geçer?Yok kimleri kullanarak kendi kazımını boostladıysan onlara söyleyip uygulmayı yüklersen onları da alırsın.
Peki hocam mesela ben Security circle kısmında kyc yapmayanları silip, yerine kyc yapan insanları değiştirdim ama bunu 4-5 sene sonra değiştirdim geçen kasım gibi. Bu benim Pi'lerimi etkiler mi yoksa hepsi tam mı geçer?
Çünkü diyorlar ki, bugune kadar çemberde kimlerle kazım yaptıysan onlardan gelen Pi'ler yanar kyc yapmadılarsa. Bende doğrulanmamıs bakiye kısmında kimse yok kyc yapması lazım diye ama ben sonradan değiştirip yapanları koydum çembere.
İşte hocam kyc yapmayan üye bulunmamaktadır diyo çünkü ben kyc yapan insanları alıp yapmayanları çıkardım çemberden. Madem geçmişte kazdığın çemberdeki kişilerden olan pi’ler silinecek diyorlar, e o zaman şu kişi kyc yapmadı uyarısı vermesi lazım.Ya bende tam bilmiyorum şimdi de zaten o onaylanmamış kısma tıklarsan gösteriyor herhalde kimleri davet etmen gerektiği. Büyük ihtimal gider sen değiştirirsen.
İşte hocam kyc yapmayan üye bulunmamaktadır diyor çünkü ben kyc yapan insanları alıp yapmayanları çıkardım çemberden. Madem geçmişte kazdığın çemberdeki kişilerden olan Pi'ler silinecek diyorlar, e o zaman şu kişi kyc yapmadı uyarısı vermesi lazım.
Binance girmezse kötü olcak yaYa bende tam bilmiyorum şimdi de zaten o onaylanmamış kısma tıklarsan gösteriyor herhalde kimleri davet etmen gerektiği. Büyük ihtimal gider sen değiştirirsen.
Saatlikte şöyle takip ediyordum. Btcnin de düşme durumu vardı. O çıkış yapınca buna da olumlu yansıdı tabi. Sabaha karşı olunca manuel long almak istemedim. Yüzde 15 yükselmiş.Anlık 1.66 sert düşüş yaşadı.
Bahsettiğim değerleri anlayabilirsen olup olmama ihtimalini daha iyi analiz edebilirsin. Olay coinin dolar değeri değil.Hocam doge hiç 1$ görmemiş mesela bu daha 1 hafta olmadan 2$’a yaklaştı, ne olur bilemeyiz ileride.
Chilizi hatırlıyorum. Ben de 2021 ocak ayında girmiştim kriptoya. CHZ 2021 mart ayında 10 15 katı yükselmişti. O zaman ki market değerine bakalım. Her şey ortaya çıkar.Ya aslında dediğin gibi hani analize göre olmayabilir de belli olmuyor ki. Mesela chilizden örnek vereyim. Attığın listede yok bile tamam bir kere sıçrayış yaptı bir tek ama bir anda %2000 falan artmıştı galiba tam hatırlamıyorum.
Halen bi ses yok, bilgisi olan var mı?Binance girmezse kötü olcak ya![]()
Bir oylama yapılmıştı çok yüksek oyla evet sonucuna ulaşıldı ama sonrasındaki süreç nasıl işliyor bilmediğim için bir şey diyemiyorum. 14 Mart için bir şeyler olabilir. Çoğu kişinin beklentisi gerek yeni borsa listelenmesi gerek değer için 14 Mart tarihinin gelmesi ve görmek.Halen bi ses yok, bilgisi olan var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.