Pi Coin "Migrate To Mainnet" aşaması geçilemiyor

YunUsta

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Ogrenci
Arkadaşlar merhaba elimde yaklaşık 520 Pi var bunların 415 tanesi transfer edilebilir olarak gözüküyor yaklaşık 1 ay öncesinde bu adımların 8 tanesini tamamladım fakat 9. adım bir türlü yeşil olmuyor. Bunu nasıl çözebilirim?

f6ab08b3-02fb-4761-a01a-9b35c375f92f.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
14 gün bekleme süresi var galiba. O sürede de çakılır fiyat, geçmiş olsun.

Hocam 1 aydır 9. adımda kaldı 14 gün geçeli oluyor destek ekibinede İngilizce mail atmıştım 3 gün önce geri dönüş bekliyorum. Umarım en kötü adetini 50 centten satabilirim.

Son düzenleme:
Sizce ne olur hocam ileride, yakın gelecekte düşer yüksek ihtimal ama uzun vadede artabileceğini düşünüyorum ben.

Hocam yakın gelecekte gerçekçi olmak gerekirse fiyatı daha da düşücektir. Şu an Pi'nin market Total'i 4.77 milyar dolar bu Pi için gerçekten çok yüksek bir market değeri tutunması zor fiyatlarda şu an. Market Total'i bence ilerleyen zamanlarda 1-1.5 milyar dolar arasına inebilir.

Çünkü daha kazılmamış Pi'ler ve kilitli piler mevcut bu fiyatını 18-30 cent aralığına götürebilir. Tabii önümüz boğa sezonu borsalarda şu anda Pi vadelide için çok büyük short açılımları mevcut hiç de belli olmaz anlık fiyat sıçramaları yaşayabiliriz :).

Bu yüzden olası bir Pi fiyatı sıçrayışında kalanını orada satmayı düşünüyorum. Mainnet sorununu çözersem eğer elimdeki Pi miktarının %75'ini satmayı düşünüyorum kalanını kademeli bir şekilde satacağım.

Hocam yakın gelecekte gerçekçi olmak gerekirse fiyatı daha da düşücektir. Şu an Pi'nin market Total'i 4.77 milyar dolar bu Pi için gerçekten çok yüksek bir market değeri tutunması zor fiyatlarda şu an. Market Total'i bence ilerleyen zamanlarda 1-1.5 milyar dolar arasına inebilir.

Çünkü daha kazılmamış Pi'ler ve kilitli piler mevcut bu fiyatını 18-30 cent aralığına götürebilir. Tabii önümüz boğa sezonu borsalarda şu anda Pi vadelide için çok büyük short açılımları mevcut hiç de belli olmaz anlık fiyat sıçramaları yaşayabiliriz :).

Bu yüzden olası bir Pi fiyatı sıçrayışında kalanını orada satmayı düşünüyorum. Mainnet sorununu çözersem eğer elimdeki Pi miktarının %75'ini satmayı düşünüyorum kalanını kademeli bir şekilde satacağım.
Bu kadar çok arz varken satmak zor olmuyor mu? Satmak isteyen çok da almayan isteyen var mıdır o kadar? Bir de hocam bendeki coinlerin yarısı kilitli durumda. Birlikte kazım yaptığım kişilerin doğrulama yapması gerekiyormuş sanırım açmak için. başka bir yöntemi yok mudur yıllar önce yapmıştım onu şimdi o kişilerin çoğuyla görüşmüyorum.

Bu kadar çok arz varken satmak zor olmuyor mu? Satmak isteyen çok da almayan isteyen var mıdır o kadar? Bir de hocam bendeki coinlerin yarısı kilitli durumda. Birlikte kazım yaptığım kişilerin doğrulama yapması gerekiyormuş sanırım açmak için. Başka bir yöntemi yok mudur yıllar önce yapmıştım onu şimdi o kişilerin çoğuyla görüşmüyorum.

Hocam emin olun daha önce kazım yapanların %90'ı Pi coinin borsada listeleneceğini 1 ay içerisinde öğrendi ve satmak için şu anda uğraşıyor. Piyasadaki miktar az ve bu coinin sahipleri kazım yapanlar olduğu için balinası bulunmuyor bu tabii ki de şu anda arzın kısmen az olduğunu gösterir.

Borsaya Pi coinleri aktarıp satmak için ise 9 adımlık mainnet kontrol listesinini tamamlamak zorundasınız yoksa hiçbir şekilde borsaya transfer edemezsiniz. Mainnet kontrol listesini bulmak içinse Pi miktarına tıklayıp oradan mainnete taşınabilir bakiyenizin yanında bulunan transfer kısmına tıklamanız yeterli 9 aşama olan mainnet listesi çıkıyor.

Hocam emin olun daha önce kazım yapanların %90'ı Pi coinin borsada listeleneceğini 1 ay içerisinde öğrendi ve satmak için şu anda uğraşıyor. Piyasadaki miktar az ve bu coinin sahipleri kazım yapanlar olduğu için balinası bulunmuyor bu tabii ki de şu anda arzın kısmen az olduğunu gösterir.

Borsaya Pi coinleri aktarıp satmak için ise 9 adımlık mainnet kontrol listesinini tamamlamak zorundasınız yoksa hiçbir şekilde borsaya transfer edemezsiniz. Mainnet kontrol listesini bulmak içinse Pi miktarına tıklayıp oradan mainnete taşınabilir bakiyenizin yanında bulunan transfer kısmına tıklamanız yeterli 9 aşama olan mainnet listesi çıkıyor.
O kyc doğrulamasını yaptım hocam ama bakiyemin yarısından çoğu doğrulanmamış bakiye olarak gözüküyor. Bu parayı transfer etmek için beraber kazım yaptığım kişilerin de kyc doğrulaması yapması gerekiyor sanırım. yanlış mı anlamışım?
20250221_020144.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı