Pi Coin "Migrate To Mainnet" aşaması geçilemiyor

YunUsta

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Ogrenci
Arkadaşlar merhaba elimde yaklaşık 520 Pi var bunların 415 tanesi transfer edilebilir olarak gözüküyor yaklaşık 1 ay öncesinde bu adımların 8 tanesini tamamladım fakat 9. adım bir türlü yeşil olmuyor. Bunu nasıl çözebilirim?

f6ab08b3-02fb-4761-a01a-9b35c375f92f.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
9. aşama için 30 gün şartı var mıydı? Ben de beklemedeyim 2023'ten beri... Başka yapılacak var mıdır? Ototmatik kuyruktasınız diyor aslında beklemekten başka çare yok gibi ama çok çabuk bu aşamayı geçenler de var neye göre oluyorsa artık.

Hocam 22 Ocaktan beri aralıksız kazım yapıp uygulamaya giriş yapıyordum tam 1 ay sonra bitti belki de aralıksız 30 gün boyunca kazımda istiyor olabilir bilemiyorum.

Ben uzun vadeli bakıyorum hemen satma derdim yok bu rakamlar bile sevindirici.
Haklısınız, ben de öyle düşünüyorum. Böyle bir çıkış fiyatı beklemiyordum.

@YunUsta Hocam doğrulanmamış bakiyemdeki coinler listemdeki her bir kişi doğrulama yaptıkça eşit miktarda mı kazanılıyor? Mesela listemde 5 kişi 200 de coinim olsa her bir doğrulamada 40 coin mi geçiriliyor?

Son düzenleme:
Haklısınız, ben de öyle düşünüyorum. Böyle bir çıkış fiyatı beklemiyordum.

@YunUsta hocam doğrulanmamış bakiyemdeki coinler listemdeki her bir kişi doğrulama yaptıkça eşit miktarda mı kazanılıyor? Mesela listemde 5 kişi 200 de coinim olsa her bir doğrulamada 40 coin mi geçiriliyor?

Doğrulanmamış bakiye kısmında kaç Pi varsa oradaki kişi miktarına bölün bulursunuz hocam. Dediğiniz gibiyse evet 40 oluyor.

Doğrulanmamış bakiye kısmında kaç Pi varsa oradaki kişi miktarına bölün bulursunuz hocam. Dediğiniz gibiyse evet 40 oluyor.
Peki hocam o miktarın hesabıma geçmesi için arkadaşımın hangi aşamaları tamamlaması gerekiyor, ilk 7 aşama yeterli mi? doğrulama yapınca ilk 7 aşama hemen bitiyor zaten ama 3 gündür 8. aşamayı bekliyorum, ondan çok daha uzun bir süre de 9u bekleyeceğim sanırım.

Peki hocam o miktarın hesabıma geçmesi için arkadaşımın hangi aşamaları tamamlaması gerekiyor, ilk 7 aşama yeterli mi? Doğrulama yapınca ilk 7 aşama hemen bitiyor zaten ama 3 gündür 8. aşamayı bekliyorum, ondan çok daha uzun bir süre de 9U bekleyeceğim sanırım.

Muhtemelen 8. aşama yeşil olana kadardır. 9. aşamanın tamamlanmasına gerek yoktur diye düşünüyorum son aşamanın tamamlanmasının tek yolu bekleyip onay almak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı