Pi Coin "Migrate To Mainnet" aşaması geçilemiyor

YunUsta

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Ogrenci
Arkadaşlar merhaba elimde yaklaşık 520 Pi var bunların 415 tanesi transfer edilebilir olarak gözüküyor yaklaşık 1 ay öncesinde bu adımların 8 tanesini tamamladım fakat 9. adım bir türlü yeşil olmuyor. Bunu nasıl çözebilirim?

f6ab08b3-02fb-4761-a01a-9b35c375f92f.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu pi’den sanırım bir cacık olmayacak.
Bunlar meme coin,proje coin/token.
Uzun vadeli coin tutmak istiyorsanız..
Trx-Xlm-Sui gibi coinler var.
3 ay-6 ay-9 ay gibi süreç beklerseniz kazanırsınız..
Not; Yatırım Tavsiyesi değildir.
2025 ilk 4 ay hemen hemen her Coin için düşüş yılı geçti

Son düzenleme:
Fiyatın çakılması zirvede konuşan daha doğrusu konuşmayan Nicolas'tan kaynaklı. Hem övünüyor 70 milyon onaylı üyem var diye hem de milleti rahatlatacak tek kelime etmiyor. Arkadaş milletin senden beklentileri var. Bir iki kelam edip hoşlasana. Zirveden önce 1.70 dolara kadar çıkmıştı, pervasızlığından ötürü insanlar yine satma eğilimine gittiler... Oluşumlar katılımlar süper ama çekirdek ekipten tık yok. Açıklama bekleyen şeyler çok. Arkadaşlar her ne kadar olanları beğenmesekte cebimizden para çıkmadan, beklemenin dışında bir emeğimiz olmadan paralar elde ettik kabul edelim. Şubat 20 öncesinde hiçbir değeri olmazken en azından tanesi 27 TL şu an. Bu bile başlı başına bir şeydir. Maalesef herşy istedğimiz gibi gitmiyor. Bekleyeceğiz...

Fiyatın çakılması zirvede konuşan daha doğrusu konuşmayan Nicolas'tan kaynaklı. Hem övünüyor 70 milyon onaylı üyem var diye hem de milleti rahatlatacak tek kelime etmiyor. Arkadaş milletin senden beklentileri var. Bir iki kelam edip hoşlasana. Zirveden önce 1.70 dolara kadar çıkmıştı, pervasızlığından ötürü insanlar yine satma eğilimine gittiler... Oluşumlar katılımlar süper ama çekirdek ekipten tık yok. Açıklama bekleyen şeyler çok. Arkadaşlar her ne kadar olanları beğenmesekte cebimizden para çıkmadan, beklemenin dışında bir emeğimiz olmadan paralar elde ettik kabul edelim. Şubat 20 öncesinde hiçbir değeri olmazken en azından tanesi 27 TL şu an. Bu bile başlı başına bir şeydir. Maalesef herşy istedğimiz gibi gitmiyor. Bekleyeceğiz...
Peki onaylanmayan pi’lere ne olacak o da belli değil.

Peki onaylanmayan Pi'lere ne olacak o da belli değil.

O konu son yayınlanan beyaz kağıt yol haritasıyla beraber tarih verilmeksizin aciklandi. Uyelerden gelen bonuslar, kyc yapmayan uyelerden gelen bonuslarin ayiklanmasi bir sonraki aktarimda gerceklesecek. Genis bir aralik ama beliyoruz. Benim pilerin yarisi neredeyse onaysiz. Bekliyoruz... Arada yol haritalarini okuyun. İngilizce kanallarda gezinin fikir sahibi olursunuz. Turkce kanalda insanlar sadece agliyor. Yok 9. madde, yok sunda takili kaldim tiri viri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı