Simon_Henriksson
Centipat
Guzel cevap vermissiniz arkadaslara.12 daha iyi falan değil eğer 12 daha iyi diyorsanız argüman sunun, elle tutulabilir bir kanıt gösterin.
Birkaç saat önce 12'nin daha iyi olduğunu söylüyordunuz, bu söylediklerini garip geldi.
4 gram farkı hissedebilen birisi varsa tartı olarak işe başlayabilir.
Birkaç saat önce 12'nin daha iyi olduğunu söylüyordunuz, bu söylediklerini garip geldi.
iPhone 12 ekstra 8 sene daha gider ama S23 5 sene ancak.
Yani burada sidik yarıştıracaksak, ben varım.
iPhone her türlü daha iyi işletim sistemine sahip daha optimizasyonlu daha şık.
Ya siz 2023 yılında çıkmış telefon ile 2020 dekini karsilastiroyrsunuz git S20 serisi ile kapistir iPhone 12'yi o zaman nasıl fark atıyor gör iPhone 12 S20 S21 S22'yi rahat tokatlar.
Hocam bu nasıl savunma? Bunu yazarken hiç dusundunuz mu? Niye S20 ile kapistiralim? Ayni fiyata S23 aliniyor onunla kiyaslarsin. Ayni yilda cikan cihazi kiyaslaman icin ayni parada olmasi lazim.
iPhone her zaman için pahalıydı çünkü o diğer markalardan farklıydı. O Android değil.
En son model Android'de bile saçma saçma hatalar olabiliyor. Örneğin; "X uygulaması çalışmayı durdurdu" veya Play Store açılmama çökme sorunu. En önemlisi virüs giriyor Android'e.
Bu hataların hiçbiri iOS sistemlerde bulunmuyor. Bunlar sadece en basit örnekler.
IPhone'un optimizasyonu olsun, stabilirliği olsun hepsi aynı yılda çıkan bir Android'e kıyasla daha güçlü.
Fiyat olarak da evet pahalı fakat kesinlikle Android'den daha şık ve performanslı çalışıyor.
Samsung, IPhone'u geçme muhabbetini kapatılalı çok oldu. Kamera konusunda geçti. Performans konusunda yakaladı ve hatta işlemcileri GPU konusunda AMD ile anlaşmakta olup RTX performansı sunuyor. Sosyal medya ile Samsung anlaştı, iPhone ile aynı kalitede fotoğraf yüklüyor. RAM konusu muhabbetini kapattı yeni nesil DDR5X kullanıyor. One UI arayüzü akıcılığı sayesinde daha akıcı telefon s serisi çok güçlü cihazlar. 120Hz ekran, daha iyi pil ve soğutmasına sahip. iPhone bizim ülkede rekabet gördüğü için pahalı değer kaybetmiyor. Yapay zekası daha iyi çalışıyor.
iPhone 12 bir güncelleme aldıktan sonra güncelleme almayı bırakacak, birazcık düşünün yani. S21 FE ile aynı zamanda kesecekler desteği ve işlemci hariç S21 FE fena tokatlar. Ve S21 FE 2. nesil'in fiyatı 15-16k iken iPhone 12 30k. iPhone 12 ikinci el olunca bile 20k anca oluyor. O çok sevdiğin iPhone 12'nin mükemmel özelliklerini yazıyorum.iPhone 12 ekstra 8 sene daha gider ama S23 5 sene ancak.
Yani burada sidik yarıştıracaksak, ben varım.
iPhone her türlü daha iyi işletim sistemine sahip daha optimizasyonlu daha şık.
İphone 11 bile 4k 60 fps çekiyor siz neyin kafasındasınıziPhone 12 bir güncelleme aldıktan sonra güncelleme almayı bırakacak, birazcık düşünün yani. S21 FE ile aynı zamanda kesecekler desteği ve işlemci hariç S21 FE fena tokatlar. Ve S21 FE 2. nesil'in fiyatı 15-16k iken iPhone 12 30k. iPhone 12 ikinci el olunca bile 20k anca oluyor. O çok sevdiğin iPhone 12'nin mükemmel özelliklerini yazıyorum.
-iOS olduğundan seneye güncellemesi kesilince yavaş yavaş çoğu uygulama desteğini kesecek.
-60Hz ekranıyla akıcı (!) bir kullanım yaşacaksın.
-4K 60 FPS bile çekemiyor kamerası, yarı fiyatındaki S21 FE çekebiliryor ve iPhone 12'nin ikinci el fiyatındaki sıfır S22 8K bile çekebiliyor.
-4 GB RAM ile RAM bolluğu (!) yaşayacaksın.
Yanlış hatırlıyormuşum, ama yinede 2/3 fiyatındaki S22 8K 30 FPS çekebiliyor.İphone 11 bile 4k 60 fps çekiyor siz neyin kafasındasınız?