Birkaç saat önce 12'nin daha iyi olduğunu söylüyordunuz, bu söylediklerini garip geldi.
Kesinlikle öyle bir şey söylemedim.
iPhone 12 ekstra 8 sene daha gider ama S23 5 sene ancak.
Yani burada sidik yarıştıracaksak, ben varım.
iPhone her türlü daha iyi işletim sistemine sahip daha optimizasyonlu daha şık.
@Simon_Henriksson
Bundan bahsediyorsan eğer
@weokie0 burada demek istediğim iPhone 12, S23'ten daha uzun süre çalışır vaziyette kalır demek istedim ve burada biraz sidik yarışına girildiği için böyle bir şey yazdım.
Ha bir de iPhone her türlü daha iyi işletim sistemine sahip, daha optimizasyonlu demişim. Bu sözlerim kesinlikle doğrudur. Fakat burada "iPhone 12" dememişim farkındaysan. "iPhone" demişim.
Ayrıca kişisel görüşüm olarak da Apple daha şık görünüyor. Bu tabii değişir kişiden kişiye.
iPhone 12, herhangi bir modelden
daha iyi demedim. iPhone 12, günümüzde tüm işleri görebilecek ve kesinlikle kasma donma yapmayacak bir cihazdır. S23 de öyle bir cihaz. Tüm işlerinizi görür ve kasma donma yapmaz
fakat ben Apple seviyorum ve Apple almak isteyen adama gidip Android önermeyin. Sinir olduğum konu bu yani adam Apple istiyor "git Android al o paraya daha iyisini alırsın" diyor çoğunluk.
40K Laptop tavsiyesi isteyen birine "Moruk o paraya daha güçlü masaüstü toplarsın laptop alma" diyenlere benzetiyorum bu "Apple alma" diyenleri.
Konudaki fiyat biraz fazla ben olsam daha ucuzunu bulmaya çalışırdım bu arada.