- Makaleler
- 6
Daha fazla
Pil değişmesi gerek+garantisi yok. Alınmaz. Bütçe artarsa S23 FE hatta S24 FE öneririm. Zaten bütçe artmasınada gerek yok. iPhone 12 pilini değiştirince 23 24bini bulacak masrafı.
Hocam ona cevap vermeye gerek yok. Kendisi hakiki bir iPhone fanboyu. Daha bu sabah başka bir konuda rezil ettiğimiz yetmiyormuş gibi gelmiş burada yine ağzı laf yapıyor. Kendi hâline bırakalım eğleniyor herhalde. Kanıt diyoruz atmıyor iddia ediyor olmadığını ispatlıyoruz ona cevap vermeyip başka bir şey iddia ediyor onu da kanıtlıyoruz en son aiz fanboysunuz deyip cevap vermeyi bırakıyor.
Bir araştırsana kaç günü kalmış iPhone 6cığının.
iPhone 8 sene gider mi? Yok hocam bence 3000YILInda iPhone 12 alınır mı? Konusu açılır bence.
S23 iPhone 12'den uzun ömürlüdür. Evde iPhone 12 olan biri olarak söylüyorum. Rezil halde iPhone 12.
iPhone 11 son iOS güncellemesini aldı, iPhone 12 ise son bir iOS güncellemesi alacak ve sonra almayı bırakacak.
Bu algı sadece fakir ülkelerde var, Samsung Amerika ve Avrupa'da IPhone'la aynı fiyatta ve yine satın alıyorlar. Samsung fakir ülkelere çok iyi fiyat politikası uyguluyor ki şu an piyasadaki F/P telefonlardan 9/10'u Samsung. S24 serisi 7 sene güncelleme alacak, bu 7 sene hiçbir yavaşlama olması beklenmiyor ve zaten olsaydı 3-4 sene verip çekilirlerdi ama iddialılar ve 7 sene veriyorlar. Benim Cep Doktoru rozetim yok, belki ondan dolayı "bilgisiz" sanmışsınızdır. @mardzic @GucukBey hocalarım bu kategorilerin en aktifleri. Sana cevabını verebilirler çok istiyorsan.
Hocam ona cevap vermeye gerek yok. Kendisi hakiki bir iPhone fanboyu. Daha bu sabah başka bir konuda rezil ettiğimiz yetmiyormuş gibi gelmiş burada yine ağzı laf yapıyor. Kendi hâline bırakalım eğleniyor herhalde. Kanıt diyoruz atmıyor iddia ediyor olmadığını ispatlıyoruz ona cevap vermeyip başka bir şey iddia ediyor onu da kanıtlıyoruz en son aiz fanboysunuz deyip cevap vermeyi bırakıyor.
Daha bir şey bilmeden konuşmayın şu an iPhone 6 bile WhatsApp destekliyor siz neyin kafasındasınız destek kesilince WhatsApp gitmiyor bilip bilmeden konuşmayın
Bir araştırsana kaç günü kalmış iPhone 6cığının.
iPhone 12 ekstra 8 sene daha gider ama S23 5 sene ancak.
Yani burada sidik yarıştıracaksak, ben varım.
iPhone her türlü daha iyi işletim sistemine sahip daha optimizasyonlu daha şık.
iPhone 8 sene gider mi? Yok hocam bence 3000YILInda iPhone 12 alınır mı? Konusu açılır bence.
S23 iPhone 12'den uzun ömürlüdür. Evde iPhone 12 olan biri olarak söylüyorum. Rezil halde iPhone 12.