Pil sağlığı %87 2. el iPhone 12 alınır mı?

Bütçe
21000
Hocam bu nasıl savunma?? Bunu yazarken hiç dusundunuz mu? Niye S20 ile kapistiralim? Ayni fiyata S23 aliniyor onunla kiyaslarsin. Ayni yilda cikan cihazi kiyaslaman icin ayni parada olmasi lazim.
Apple savunanların "Android 1 sene sonra kasıyor Apple al" dan sonra en saçma argümanı bu. Fiyatları aynı olduğu için karşılaştırmak yerine çıktığı yıla göre karşılaştırmaya çalışılıyor. Sanırsın aynı yıl çıkan modellerin fiyatları aynı
Şu sartlarda S23 yerine IP12 almanın tek sebebi sadece iPhone olsun ne olursa olsun zihniyetidir bence. İP14 rakibi cihaza nasıl IP12 ile kıyaslıyor insanlar anlamıyorum.
Katılıyorum kesinlikle.
Sırf Android önerenlere karşı çıkmak için gerçek olmayan bir şeyi savunmayın lütfen. S23 her türlü iPhone 12'den daha uzun ömürlü bir telefon. Apple sevdalısı değilseniz sıfır iPhone 12 alınmaz, güncelleme ömrü 1 sene sonra bitecek çünkü. Bu arada Apple seviliyorsa bu konudaki iPhone 12 alınabilir 20.000 TL'ye, ona lafım yok asla. Bataryası değiştirilse güzel kullanılır. Ancak konu sahibi Android önermeyin dememiş. S23 önermekte bir hata yok. Benim tek rahatsız olduğum konu iPhone 12'nin S23'den daha iyi bir telefon olduğu iddiaları. Yanlış bilgi veriliyor, telefonlar hakkında çok bilgisi olmayıp telefon almak için araştırma yapan kişilerin bu yorumlar yüzünden kafası karışabilir.

Yanlış bilgi

Seneye iPhone 11 güncelleme alacak ya da almayacak durumdayken iPhone 12'nin kesilecek demek bayağa saçma ve yanlış bir bilgi.
iPhone iphonedur, tıkır tıkır çalışır, ekstra zart zurt isteyen daha çabuk bozulacak bir dandroid alabilir, hiç miktara satar ya da kimseye satamaz, şifonyerdeki 3. telefon olarak yerini alır.
Soruya cevap, evet alınır ama bence ikinci el 13 al.

O 4 sene giderse S23 8 Sene gider.

Alakası yok. S23 IP 12'den daha çabuk stabilitesini bozup kullanılmayacak hale gelecek, seneye de geçsin 2027 de bak bakalım IP12 mi daha düzgün çalışıyor S23 mü, hangisi appleri sorunsuz açıp çalıştırıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seneye iPhone 11 güncelleme alıcak yada almayacak durumdayken iphone 12 nin kesilecek demek bayağa saçma ve yanlış bir bilgi.
iPhone 11 son iOS güncellemesini aldı, iPhone 12 ise son bir iOS güncellemesi alacak ve sonra almayı bırakacak.
iPhone iPhone'dur , tıkır tıkır çalışır , ekstra zart zurt isteyen daha çabuk bozulacak bir dandroid alabilir , hiç miktara satar yada kimseye satamaz , şifonyerdeki 3. telefon olarak yerini alır.
Bu algı sadece fakir ülkelerde var, Samsung Amerika ve Avrupa'da iPhone'la aynı fiyatta ve yine satın alıyorlar. Samsung fakir ülkelere çok iyi fiyat politikası uyguluyor ki şuan piyasadaki F/P telefonlardan 9/10'u Samsung. S24 serisi 7 sene güncelleme alacak, bu 7 sene hiçbir yavaşlama olması beklenmiyor ve zaten olsaydı 3-4 sene verip çekilirlerdi ama iddialılar ve 7 sene veriyorlar. Benim Cep Doktoru rozetim yok, belki ondan dolayı "bilgisiz" sanmışsınızdır. @mardzic @GucukBey hocalarım bu kategorilerin en aktifleri. Sana cevabını verebilirler çok istiyorsan.

Çok doğru bir bilgi kimse kusura bakmasın güncelleme almayınca WhatsApp bile kullanamıyınca dersin tıkır tıkır çalışıyor diye. Android de çok geniş bir kelime hangi telefondan bahsettiğin bile belli değil evet kötü Android yok demiyorum ama bir Realme telefon var bir de Samsung var aynı katagoride diye iyide kötü olmaz.

Dediğimiz cihaz S23 giriş segment Android ile kıyaslamayın. İşlemci olarak daha iyi yazılım olarak sorunu yok.

Daha bisey bilmeden konuşmayın şuan iphone 6 bile whatsaap destekliyo siz neyin kafasındasınız destek kesilince whatsaap gitmiyo bilip bilmeden konuşmayın

Daha bisey bilmeden konuşmayın şuan iphone 6 bile whatsaap destekliyo siz neyin kafasındasınız destek kesilince whatsaap gitmiyo bilip bilmeden konuşmayın
Destek sonuçta gidiyor apple güncellemeler ile telefonları kısıyor bunun yüzünden ceza bile aldı. Daha güçlü ve daha uzun ömürlü cihaz varken neden eski güncelleme almayan cihaz alsın?

Daha bir şey bilmeden konuşmayın şu an iPhone 6 bile WhatsApp destekliyor siz neyin kafasındasınız destek kesilince WhatsApp gitmiyor bilip bilmeden konuşmayın.

Birkaç güne gidecek iPhone 6 bilginiz olsun.

İnsanları tembihlemeden önce az araştır sonra burada tartışmanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…