weokie0
Hectopat
Daha fazla
Apple savunanların "Android 1 sene sonra kasıyor Apple al" dan sonra en saçma argümanı bu. Fiyatları aynı olduğu için karşılaştırmak yerine çıktığı yıla göre karşılaştırmaya çalışılıyor. Sanırsın aynı yıl çıkan modellerin fiyatları aynıHocam bu nasıl savunma?? Bunu yazarken hiç dusundunuz mu? Niye S20 ile kapistiralim? Ayni fiyata S23 aliniyor onunla kiyaslarsin. Ayni yilda cikan cihazi kiyaslaman icin ayni parada olmasi lazim.
Katılıyorum kesinlikle.Şu sartlarda S23 yerine IP12 almanın tek sebebi sadece iPhone olsun ne olursa olsun zihniyetidir bence. İP14 rakibi cihaza nasıl IP12 ile kıyaslıyor insanlar anlamıyorum.
Sırf Android önerenlere karşı çıkmak için gerçek olmayan bir şeyi savunmayın lütfen. S23 her türlü iPhone 12'den daha uzun ömürlü bir telefon. Apple sevdalısı değilseniz sıfır iPhone 12 alınmaz, güncelleme ömrü 1 sene sonra bitecek çünkü. Bu arada Apple seviliyorsa bu konudaki iPhone 12 alınabilir 20.000 TL'ye, ona lafım yok asla. Bataryası değiştirilse güzel kullanılır. Ancak konu sahibi Android önermeyin dememiş. S23 önermekte bir hata yok. Benim tek rahatsız olduğum konu iPhone 12'nin S23'den daha iyi bir telefon olduğu iddiaları. Yanlış bilgi veriliyor, telefonlar hakkında çok bilgisi olmayıp telefon almak için araştırma yapan kişilerin bu yorumlar yüzünden kafası karışabilir.Kesinlikle öyle bir şey söylemedim.
@Simon_Henriksson
Bundan bahsediyorsan eğer @weokie0 burada demek istediğim iPhone 12, S23'ten daha uzun süre çalışır vaziyette kalır demek istedim ve burada biraz sidik yarışına girildiği için böyle bir şey yazdım.