Pil sağlığı %87 2. el iPhone 12 alınır mı?

Bütçe
21000
Pil değişmesi gerek+garantisi yok. Alınmaz. Bütçe artarsa S23 FE hatta S24 FE öneririm. Zaten bütçe artmasınada gerek yok. iPhone 12 pilini değiştirince 23 24bini bulacak masrafı.

Hocam ona cevap vermeye gerek yok. Kendisi hakiki bir iPhone fanboyu. Daha bu sabah başka bir konuda rezil ettiğimiz yetmiyormuş gibi gelmiş burada yine ağzı laf yapıyor. Kendi hâline bırakalım eğleniyor herhalde. Kanıt diyoruz atmıyor iddia ediyor olmadığını ispatlıyoruz ona cevap vermeyip başka bir şey iddia ediyor onu da kanıtlıyoruz en son aiz fanboysunuz deyip cevap vermeyi bırakıyor.

Daha bir şey bilmeden konuşmayın şu an iPhone 6 bile WhatsApp destekliyor siz neyin kafasındasınız destek kesilince WhatsApp gitmiyor bilip bilmeden konuşmayın

Bir araştırsana kaç günü kalmış iPhone 6cığının.

iPhone 12 ekstra 8 sene daha gider ama S23 5 sene ancak.
Yani burada sidik yarıştıracaksak, ben varım.
iPhone her türlü daha iyi işletim sistemine sahip daha optimizasyonlu daha şık.

iPhone 8 sene gider mi? Yok hocam bence 3000YILInda iPhone 12 alınır mı? Konusu açılır bence.
S23 iPhone 12'den uzun ömürlüdür. Evde iPhone 12 olan biri olarak söylüyorum. Rezil halde iPhone 12.

iOS 18 ile iPhone 11 cihazının kastigini söyleyenler vardı.

iOS 18 ile iPhone 11 cihazının kastigini söyleyenler vardı.

iOS 18 ile 14 Pro Max'in dinamik ada ve uygulama geçiş animasyonunda takılma oluyor kimi zaman. iOS 18 iğrenç. Kimi canavar gibi 15leri 14leri deldi.

Telefondan anlamadığınız kanaatine vardım, S23 Samsung'un en kusursuz modellerinden birisi. İşlemcisi kusursuz denilebilir derecede iyi. S23 her özelliğiyle iPhone 12'den üstün, ayrıca 12 en fazla 1 sene daha güncelleme alır. Bu arada S23'ün çok değer kaybedeceğini düşünüp iPhone 12'nin daha değerli kalacağını düşünmeniz komik.

Örnek olsun diye 6 dedim ha 6 ha 6s ne fark eder güncelleme desteği kesildi diye whatsaap gitmiyo öyle birsey olsaydı 6 7 ve 8 serisinin whatsaap çalıştıramamasi gerekirdi ztn x seriside son güncellemesini aldı

Örnek olsun diye 6 dedim ha 6 ha 6S ne fark eder güncelleme desteği kesildi diye WhatsApp gitmiyor öyle bir şey olsaydı 6 7 ve 8 serisinin WhatsApp çalıştıramamasi gerekirdi zaten X seriside son güncellemesini aldı

Güncelleme desteği kesildiğinde pil sağlığı optimizasyon performans ve değer olatak ölür iOS cihazlar. Çünkü Apple size telefonun donanımını yani IPhone'yi değil yazılımını yani IOS'u satıyor. Sırf iOS optimizasyon-destek-performansı için daha kötü donanıma yurt dışında aynı TR'de fazladan para ödüyorsun ve iOS artık desteklemiyor? Sıfır S23 FE-S24 FE varken 2.el kafasında iPhone 12 alınmaz.

İp 13 ve s23 ten daha eski herhangi bir amiral gemisi apple veya samsung cihaz alınmamalı.

Eğer ip 12 çok uygunsa alınabilir ama s22 s21 vs çöp.

Önerim ip 13 almanız , 12 ile arasında belirgin farklar var bataryasıda çok daha iyi 5 sene hiçbirşey olmadan kullanırsınız kamerasıda en güncel s24ü tokatlar.

Hocam evet iPhone pahalı ama burada bakacağımız konu biri Android biri iOS. Bunlar çok farklı şeyler ve iOS haliyle daha pahalı ve buna yapacak bir şey yok. Ayrıca herhangi bir Android markanın içini dahi açsak IPhone'un içi gibi derli toplu ve temiz görünmüyor. IPhone'da kasa içi düzeni bile şık duruyor. Demek istediğim şu; iPhone tabiri caizse biraz daha elit bir cihaz ve haliyle daha pahalı. Bu konuda yapacak bir şey yok. iOS veya Android fark etmeyen birisi için Android almak mantıklı ama benim gibi birisi iOS kullanır çünkü Android sevmiyor olabilir. Ben Android sevemiyorum. Kesinlikle havalı olmak gibi bir amaçla iPhone kullanmıyorum. Zamanında Android çok kullandım ve hiç telefona ısınamadım ama ilk IPhone'um olan iPhone 4 aldıktan sonra farkı anladım. iPhone 4, 6, 7, 11 ve 12 kullandım. Bunları kullanırken ara sıra Android de kullandım mesela iPhone 7'den sonra Android'e geçtim. Realme 7 almıştım ilk çıktığı zaman ve cihaz çok güçlüydü 90Hz ekranı falan vardı ama ısınamadım cihaza çünkü iOS işletim sistemine alıştım ben.

iPhone 12, S23'ten daha iyi değil. Ben böyle bir şey de söylemedim zaten.
Ayrıca "Sıfır iPhone 12 alınır" diye bir şey asla ama asla demedim ve açıkçası salaklıktır.
iPhone 14'ten veya 13 Pro'dan aşağısı sıfır alınmaz kesinlikle.

iPhone 8 sene gider mi? Yok hocam bence 3000YILInda iPhone 12 alınır mı? Konusu açılır bence.
S23 iPhone 12'den uzun ömürlüdür. Evde iPhone 12 olan biri olarak söylüyorum. Rezil halde iPhone 12.

8 sene gider evet ama 8 sene kullanılır demedim. Gerçekten cümlelerin anlamlarını kavrayamıyorsunuz genel olarak.
Senin evindeki iPhone 12 bozuktur kardeşim. iPhone 12 mükemel derecede her işimi görüyor bir kere kasma yok hatta Deji batarya taktım şarjı da bitmiyor resmen gayet memnunum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…